Skip to main content

Myynti-insinööri Itä-Suomeen

Myynti-insinööri Itä-Suomeen, ifm electronic Oy -toistaiseksi

Etsimme nyt kasvun myötä ifm electronic Oy.lle MYYNTI-INSINÖÖRIÄ suorarekrytointina toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Itä-Suomen alueelle.

Työtehtävänäsi on automaatio- ja IIoT- ratkaisujen myynti eri teollisuuden alan yrityksille.

Tähän positioon kuuluu sekä olemassa olevien avainasiakkuuksien hoitamista että uusasiakashankinta. Tehtävänäsi on myydä monipuolisesta tuotekatalogista asiakkaiden tarpeiden mukaisia kokonaisuuksia, kuten antureita, automaatiojärjestelmiä ja IloT- ohjelmistoja ja kaikkea mitä ne toimiakseen tarvitsevat. Oleellinen osa työtä on asiakkaiden luona käynti omalla toimialueella. Etätyö on mahdollista, kuitenkin alkuun perehdytys tapahtuu Tampereella. Kun työtehtävä alkaa olemaan kokonaisuutena tuttu, tarve olla Tampereen toimipisteellä vähenee huomattavasti.

Tarjoamme hyvät puitteet menestymiselle:
Vakaa ja turvallinen työnantaja
Alallaan tunnettu brandi
Luotettavat tuotteet
Reilu ja reipas työyhteisö
joustavan etätyömahdollisuuden
monipuoliset edut (mm. virkistyssetelit, puhelin ja kattava työterveys)
tarvittavan koulutuksen ja tuen kaikissa tilanteissa
reilun palkkauksen, joka päätetään kokonaisuudessaan yhdessä osaamistasosi mukaiseksi

Tässä tehtävässä menestyy henkilö, jonka itseohjautuvuus on hyvällä tasolla. Englannin kielen taito kirjoitettuna ja suullisena on tässä työtehtävässä menestymisen edellytys. Taustaltasi voit olla esimerkiksi sähkötekniikan, automaation tai konetekniikan insinööri. Kuitenkin tekniseltä puolelta toivomme erityisesti automaatio- ja IloT- osaamista.

Nyt on tarjolla mahdollisuus päästä tekemään monipuolista myyntityötä tunnetun brandin ja laadukkaiden tuotteiden parissa! Laitathan hakemuksen palkkatoiveineen linkistä https://www.click-hp.fi/hakemus/18599 tai lähettämällä minulle s-postilla cv.si sekä hakemuskirjeesi. Laitathan sähköpostiin otsikoksi "Myynti-insinööri, ifm". Sähköposti-osoitteeni on muotoa [email protected]. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä, joten soitathan rohkeasti Click Henkilöstöpalvelut Oy:n seniorikonsultti Meeri Töllille, puh. 050 411 6510. Soitot arkisin klo 9:00-16:00.

----------

ifm electronic on teollisuuden automaation ja digitalisaation kärkiyritys. Yritys toimittaa antureita, automaatiojärjestelmiä ja IIoT-ohjelmistoja useimmille teollisuuden aloille. Saksalainen perheyritys työllistää globaalisti 8000 henkeä 50 maassa ja tekee yli 1300M€ liikevaihtoa. ifm on toiminut Suomessa yli 40 vuotta, tällä hetkellä 15 henkilön voimin. Toimipisteet sijaitsevat Suomessa Helsingissä ja Tampereella. Muualla Suomessa toimivat työntekijät tekevät työnsä pääsääntöisesi etätyöskentelynä. Yritys on toiminnaltaan avoin, rehellinen ja varsin tasapainoinen, joten uudellakin työntekijällä on erinomaiset kehittymisen mahdollisuudet omassa tehtävässään. Yrityksessä on vakiintuneet, laadukkaat perehdytysprosessit, tuotekoulutukset sekä vahva tuki omalle työlle. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta: www.ifm.fi tai Youtube: https://www.youtube.com/user/ifmelectronic
Arkisin

Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Meeri Tölli, p. 050 411 6510, [email protected]
Työpaikan osoite: 70100 Kuopio
Palkkaus: Sopimuksen mukaan, palkkatoive
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 29.09.2023 20:59
Jätä hakemus: https://www.click-hp.fi/hakemus/18599
Ilmoitus jätetty: 11.09.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 2219bf1e-bb55-4ca9-9b04-613245cd8e4d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Myynti-insinööri Itä-Suomeen

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Kuopio
Joensuu
Mikkeli
71800 Siilinjärvi
Iisalmi
Pohjois-Savo
Pohjois-Karjala
Etelä-Savo
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 18.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti