Skip to main content

Myyntineuvottelija, 4 paikkaa

Etsimme nyt neljää myyntineuvottelijaa Superior Salesin Turun toimistolle.
Superior sales on 2020 luvulle päivitetty moderni ja vakavarainen markkinatalo, joka etsii toimeksiannoille ratkaisut niin asiakaspalvelu- kuin myyntitehtävissä.
Tehdään yhdessä, menestytään yhdessä! Ammattitaitoinen tiimi takaa sinulle menestymiseen riittävät välineet sekä huipputyöilmapiirin, jossa tehdään hommat yhdessä! Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.
Tehtävänäsi on hoitaa toimeksiantojemme monipuolisia asiakaspalvelu- sekä myyntitehtäviä yhdessä toimiston muun henkilökunnan kanssa. Sinut kouluttaa ja perehdyttää tehtäviin alan kovimmat ja menestyneimmät kenttäkouluttajat, joten voit olla varma, että opit tekemisen huipputason nykyaikaisilla välineillä ja tavoilla. Koulutuksen jälkeen sinua kannustetaan ja valmennetaan myös menemään eteenpäin urallasi. Tiimillä on aina yhteiset tavoitteet sekä työtä tehdään yhtenäisenä tiiminä.
Tarjoamme motivoivan ja stressittömän palkkiomallin; pohjapalkka + provisio +bonukset. Hyvän palkkauksen lisäksi meille on tärkeää se, että kun hoitaa työnsä hyvin, niin jää käteen muutakin kuin lämmin käden puristus ja tästä syystä järjestämme työntekijöillemme jatkuvasti erilaisia virkistystapahtumia työn ohella ja sen ulkopuolella.
Meillä on myös hyvät mahdollisuudet luoda uraa. Tarjoamme selkeitä urapolkuja aina toimistopäällikkyyteen asti sopivien ihmisten löydyttyä. Käytännössä eri toimeksiantojen myötä meillä on enemmän töitä kuin tekijöitä, eli mikäli haluat tehdä rahaa itsellesi ja menestyä, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen [email protected], tai täytä hakemus osoitteessa https://superiorsales.fi/avoimet-tyopaikat/#hakemus Hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana

Yhteystiedot: [email protected]
Sanna Asikainen, Puh: 0407475408, [email protected]
Työpaikan osoite: Kauppiaskatu 13 F 148, 20100 Turku
Palkkaus: 1800€-2700€
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 22.02.2024 21:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/8a4e9b5b-1...
Ilmoitus jätetty: 12.02.2024 21:18
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 8a4e9b5b-1870-41ef-bcaa-8986aa0e4687

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti