Skip to main content

Ohjelmistoarkkitehti, Alma Consumer

Etsimme osaavaan ja lämminhenkiseen Alma Consumerin Asumisen-yhteisöömme ohjelmistoarkkitehtia asumisen- ja kiinteistönvälitysalan palveluiden kehittämiseen. Näiden palveluiden kehittämisellä on vaikutusta miljoonien suomalaisten arkeen.  

Isoimpana hankkeena meillä on uuden kiinteistönvälitysjärjestelmän, Ovi PRO:n rakentaminen moderneilla teknologioilla. Ovi PRO on uusi palvelukokonaisuus asuntokaupan ammattilaisille, joka tuo kaikki kiinteistönvälittäjän tarvitsemat tiedot ja työkalut yhden kirjautumisen taakse.

Kehitämme Ovi PRO:ta uusilla teknologioilla ja ketterillä menetelmillä todella osaavien ja mukavien ammattialaisten toimesta. Voit tutustua lisää Ovi PRO:hon ja toimintaamme https://www.ovipro.fi/ ja https://developer.ovipro.fi/ kautta.  

Arkkitehtinä

Pääset kehittämään ja rakentamaan Asumisen järjestelmiä, erityisesti Ovi PRO:ta. Asunto- ja kiinteistövälitysala on digitaalisessa murroksessa ja tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus tulla mukaan rakentamaan uusia järjestelmiä alan johtavien toimijoiden kanssa!

Odotamme sinulta

  • Kokemusta verkkopalveluiden kehittämisestä ja suunnittelusta arkkitehdin tai tech leadin rooleissa erityisesti Node.js:n, TypeScriptin parissa
  • Olet toiminut ketterässä ympäristössä ja hyödyntänyt jatkuvan kehittämisen toimintatapoja
  • Omaat kokemusta mikropalvelu- ja event driven -arkkitehtuureista sekä suunnitellut tietokantoja (relaatio + NoSQL dokumenttikannoista) yhdessä muiden arkkitehtien ja kehittäjien kanssa
  • Olet suunnitellut pilvi- ja serverless ratkaisuja, erityisesti AWS-ympäristössä
  • Olet suunnitellut laajoja API-rajapintoja sekä dokumentoinut niitä OpenAPI:lla. Tuntemus API First design-menetelmästä on plussaa.
  • Omaat kokemusta Infrastructure-as-code työkaluista. Erityisesti CloudFormation ja/tai CDK katsotaan eduksi, mutta olet vähintään käyttänyt Terraformia, serverless frameworkia tai vastaavaa.  
  • Viestit selkeästi niin suomeksi kuin englanniksi ja toimit luontevasti kumppaneiden kanssa. Osaat kertoa teknisiä asioita ei-teknisille ihmisille. 
  • Haluat ymmärtää ja jakaa ymmärrystä. Tykkäät kouluttaa ja kasvattaa ihmisiä suunnitteluun ja toteutukseen liittyvissä asioissa.
  • Sinulla on sitoutuneisuutta pitkäjänteiseen kehittämiseen sekä positiivinen, rohkea ja eteenpäin vievä asenne.

Tarjoamme sinulle

  • Tehokkaan ja ammattitaitoisen tuotekehitysorganisaation kehitystiimeineen ja osaamisyhteisöineen
  • Vankan kiinteistönvälitysalan kokemuksen ja ymmärryksen tueksesi
  • Pienen organisaation hyvät puolet isossa, turvallisessa ja vakaassa yhtiössä
  • Mahdollisuudet oppia uutta niin töitä tekemällä kuin koulutuksissa ja konferensseissa. Tarjoamme myös mahdollisuuden kouluttautua kiinteistönvälitysalaan liittyen.
  • Mahdollisuutta tehdä töitä viimeisimpien AWS-teknologioiden parissa ja sertifioitua AWS-osaajaksi
  • Modernit teknologiat ja toimintatavat sekä ennen kaikkea mahdollisuuden vaikuttaa niihin
  • Mahdollisuuden soveltaa ammattitaitoasi liiketoimintakriittisten järjestelmien kehittämiseen

Miksi meille töihin?

Tiesitkö, että meillä Almassa on Suomessa yli 100 kehittäjää? Kansainvälisesti meitä kehittäjiä on lähes 300. Tämä devaajayhteisö tuo tukea tekemiseen sekä antaa mahdollisuuksia urallasi kehittymiseen Almassa. Tästä yhteisöön voit tutustua https://almamedia.dev/ sekä https://twitter.com/almadevelopers kautta. Olemme ohjelmistotuotetalo - meillä ihmisten arvostus ei perustu laskutusasteeseen, vaan meille on tärkeää markkinoiden parhaiden verkkopalveluiden tuottaminen ja niiden jatkuva kehittäminen yhdessä huippuosaajiemme kanssa.

Meiltä saat käyttöösi ensiluokkaiset työvälineet, joihin pystyt myös itse vaikuttamaan.

Pääset työskentelemään Alma-talolla avarissa liiketiloissa Helsingin ytimessä tai Tampereella Liikekeskus Siperian tiloissamme. Voit tehdä joustavasti töitä myös osittain etänä.

Käy kurkkaamassa miksi Laurin mielestä kannattaa tulla Almalle töihin:

https://www.youtube.com/watch?v=LVaOCYX8zyU

Kiinnostuitko?

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten ole nopea! Hae tehtävää viimeistään 11.12. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Juhani Tapaniselta, [email protected].

 

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Nettiauto.com, Autotalli.com, Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

 

Alma Media vaikuttavuus

Alma Media synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon jakamiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

Alma Media synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Alma Media

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Alma Media Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Ohjelmistoarkkitehti, Alma Consumer

Helsinki
Tampere
Pirkanmaa
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 12.12.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti