Skip to main content

Oppilaanohjaaja, Sophie Mannerheimin koulu

Määräaikainen virkasuhde

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala, Perusopetuksen alueelliset palvelut 6, Sophie Mannerheimin koulu

Työavain: KASKO-01-642-24
Haku Päättyy: 21.05.2024 klo 16:00
Palkka: OVTES
Palvelussuhde: 1.8.2024-31.7.2025
Työpaikan osoite: Sibeliuksekatu 14, rak. 4., 00250

Haemme erityiskoulujen yhteistä oppilaanohjaajaa ajalle 1.8.2024 - 31.7.2025. Tehtävä sijoittuu kuuteen Helsingin kaupungin erityiskouluun: Sophie Mannerheimin koulu, Karviaistien koulu, Naulakallio koulu, Toivolan koulu, Solakallion koulu ja Outamon lastenkodin yhteydessä toimiva Outamon koulu. Outamon koulu sijaitsee Lohjalla.

Erityiskoulujen oppilaanohjaajan työtehtävä on hieno mahdollisuus toimia erityispedagogisessa yhteisössä ja saada kokemusta erityiskoulujen toiminnasta. Pidämme tärkeänä toisen ihmisen kunnioittamista ja läsnäolevaa kohtaamista. Toivomme sinulta ratkaisukeskeistä työotetta ja laajaa työkalupakkia oppilaan kasvun, hyvinvoinnin ja oppimisen tueksi sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Työssä korostuu itsenäinen työote sekä oman työn hallinta ja suunnittelu. Työtä tehdään monialaisessa yhteistyössä oppilaiden verkostojen, huoltajien ja perusopetuksen jälkeisten koulutuksen järjestäjien kanssa. Erityiskoulujen oppilaat tarvitsevat vaativaa monialaista tukea toiminnanohjauksen, tarkkaavuuden ja käyttäytymisen säätelyynsä. Monet oppilaat hyötyvät tehostetusta henkilökohtaisesta oppilaanohjauksesta. Tuemme oppilasta hänelle laaditun HOJKSin mukaisesti yhteistyössä huoltajien ja verkoston kanssa. Erityiskoulut ovat erityispedagogisia yhteisöjä, joissa toimimme kouluna tiiviissä yhteistyössä jokaisen oppilaan hyvinvoinnin ja koulunkäynnin tukemiseksi.

Toivomme oppilaanohjaajalta kykyä kohdata oppilaamme yksilöllisesti. Työssä tarvitset vastuullista työotetta sekä tietoa erilaisista oppijoista ja oppijoiden opinpoluista ja jatko-opintomahdollisuuksista. Olet yhteistyökykyinen ja tulevaisuuteen katsova kollega. Haluat kehittyä työssäsi. Tehtävässä vaaditaan oman auton käyttömahdollisuus sekä valmius liikkua useamman koulun välillä. Tehtävässä vaaditaan joustavuutta ja sitoutumista tiiviiseen verkostotyöhön. Erityispedagogiikan opinnot ja/tai kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme ainutlaatuisen oppilaanohjaajan tehtävän, jossa pääset työskentelemään innostavassa, ammatillisessa ja monitoimijaisessa erityispedagogisessa työympäristössä. Pääset myös vaikuttaman tämän uuden tehtävänkuvan muodostumiseen

Helsingin kaupungin työntekijänä sinulla on käytössäsi kaupungin henkilöstöedut ja täydennyskoulutusmahdollisuudet.


Kelpoisuusehto:
Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Määräaikaiseen virkasuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään oman auton käyttömahdollisuutta.

Luemme eduksi erityispedagogiikan opinnot ja/tai kokemuksen.

Maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala on Suomen suurin ja monipuolisin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen, lukio- ja ammatillisen koulutuksen sekä vapaan sivistystyön opetuksen järjestäjä. Palvelemme vuosittain 136 000 helsinkiläistä yli 700 toimipaikassa 14 000 työntekijän osaamisella. Tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut!

Opimme ja kokeilemme yhdessä. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta!

Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kasvatusjakoulutus ja somessa @HelsinkiOppii

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Rehtori Anna-Kaisa Lindquist
040 630 93 05
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/sophie-mannerheimin-koulu

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti