Skip to main content

Osa-aikainen siivooja Riihimäelle

Etsimme nyt Riihimäelle

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA 

Coorin siivoojana olet mukana tekemässä asiakkaidemme arjesta parempaa joka päivä. Arvostamme ajatuksiasi, aloitteitasi ja uusia tapoja tehdä asiat. Ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä työssä. Tietysti voit luottaa myös reiluihin työehtoihin ja turvalliseen työympäristöön. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaa sijaisuus 31.5.2024 asti ja osa-aikainen 30 h/viikko. Työvuorot ovat arkisin kello 6-12. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan. Sinulle kuuluvat myös Coorin työsuhde-edut kuten lounas- ja virike-etu, laaja työterveyshuolto ja Auntie - mielen hyvinvointipalvelu verkossa.  

Siivoojana huolehdit asiakaskohteen siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä. Tehtäviin kuuluu ylläpitosiivouksen tehtäviä kuten imurointia, lattioiden puhdistusta ja pölyjen pyyhkimistä. 

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?

Tässä kohteessa siivousalan koulutus tai kokemus (+1 v) ovat jo työsuhteen alkaessa välttämättömiä. Lisäksi tarvitset työssä hyvää asiakaspalveluasennetta sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa.

Tehtävään valitulle henkilölle tehdään turvaselvitys.

Miten ja milloin voit hakea tehtävään?

Tule mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme ja hae tehtävää viimeistään 28.5. mennessä. Sinun ei tarvitse välttämättä lisätä hakemuksellesi CV:tä, mutta toivomme toki, että kerrot itsestäsi ja kokemuksestasi hakulomakkeella. 

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse Kaisa Tolonen, [email protected].

  

Sinusta tulee osa kulttuuriamme, jossa eroavaisuutemme tekevät meistä menestyksekkäitä. Olemme vahvempia, kun luonteiltaan, taustoiltaan ja kyvyiltään erilaiset ihmiset työskentelevät yhdessä. Meitä coorilaisia on yli 12 000, ja yhdessä voimme saavuttaa paljon. Liity joukkoomme, Coorissa sinulla on merkitys. 

Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin somessa Instagramissa (coor_suomi), Facebookissa (Coor Finland) ja LinkedIn:ssä (Coor). Lisätietoja Coorista osoitteessa coor.fi. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Osa-aikainen siivooja Riihimäelle

Riihimäki
Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti