Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Pääsuunnittelija, paperikonetekniikka

Haluatko päästä suunnittelemaan teollisuuden uudistuvia ratkaisuja ja asiakkaillemme alan uusinta uutta? Meitä rautaisia teollisuuden ammattilaisia on Suomessa jo yli 550. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden teollisuutta.

Nyt etsimme meidän MACHINE-ryhmäämme mekaanisen puolen pääsuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Sijaintipaikkana joku Rejlersin Suomen toimisto tai mahdollisesti kotikonttori.

MACHINE-ryhmässämme toimii noin 100- suunnitteluttelun asiantuntijaa. Joukostamme löytyy mekaniikka- ja hydrauliikkasuunnittelijoita sekä projektipäälliköitä ja teknisiä laskijoita.

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Työnkuvaasi kuuluvat paperikonesuunnittelun lisäksi myös muut monipuoliset ja mielenkiintoiset suunnittelu- ja asiantuntijatyöt.

Lopullinen työnkuva ja vastuualueet tullaan räätälöimään asiakastarpeen sekä henkilökohtaisten vahvuuksiesi ja työkokemuksesi perusteella. Tarjoamme sinulle riittävät haasteet ja tuemme osaamistasi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

 • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki sekä etätyömahdollisuus
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa

  Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

  Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, Tunto-palvelussa ja somessa (LinkedIn, Instagram, Facebook).

  Millaista henkilöä etsimme?

  Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja innokas oppimaan uutta. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Kykenet vetämään suunnitteluprojekteja tulosvastuullisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kykyä kommunikoida englanniksi.

  Odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa osaamis- ja koulutustaustaa sekä paperikoneiden tuntemusta
  • aiempaa näyttöä menestyksellisesti hoidetuista paperikoneiden mekaniikkasuunnittelutöistä
  • 2D- ja 3D- suunnitteluohjelman osaamista
  • aikataulutietoisuutta sekä vahvaa rakenteiden ideointi ja mitoitusosaamista
  • itseohjautuvuutta ja kykyä toimia itsenäisesti sekä projektiryhmissä
  • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen
  • hyvää suomen ja englannin kielen osaamista

  Eduksi katsomme:

  • lujuuslaskentaosaamisen (Ansys)
  • näytöt suunnittelutyön ohjaamisesta

  Haluatko mukaan?

  Ota rohkeasti yhteyttä ja hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi viimeistään 30.9.2022 mennessä.

  Parhaimmillaan pystymme tarjoamaan sinulle kilpailukykyisen palkan lisäksi paremmat työsuhde-edut. Työtehtävien salliessa tarjoamme sinulle myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn kotikonttorilta käsin.

  Lisätietoja työtehtävistä antavat:

  Jari Niskanen [email protected]

  Risto Ahola [email protected]

   

  Alati jalostuvaa insinööriosaamista. Huomisen yhteiskunnan hyväksi.

  Rejlers on teknisen alan suunnittelu- ja konsulttiyhtiö, joka luo tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa. Olemme asiakkaidemme luotettu kumppani teollisuuden, rakentamisen, energian ja infran hankkeissa. Asiantunteva ja kasvava joukkomme haluaa oppia jatkuvasti: vaalimme avoimuutta, rohkeutta ja verkostomaista yhteistyötä. Vaikutamme yhteiskunnan kehitykseen koko maassa ja globaalisti, mutta ymmärrämme paikallisia lähtökohtia. 1000 asiantuntijaamme ovat läsnä yli 20 paikkakunnalla Suomessa. Olemme osa Tukholman pörssissä listattua Rejlers-konsernia, jonka 2500 asiantuntijaa verkostoineen toimivat Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Abu Dhabissa. Uudistuvan osaamisen avulla luomme tulevaisuuden toimivaa yhteiskuntaa; tiedämme, mitä huominen tarvitsee.

  Rejlers Finland vaikuttavuus

  Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja tiedon luomiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

  Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
  Upright data for Rejlers Finland

  Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

  Mikä vaikuttavuusprofiili?

  Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

  Pääsuunnittelija, paperikonetekniikka

  Vantaa
  Vaasa
  Turku
  Tampere
  Savonlinna
  Salo
  Porvoo
  Pori
  Oulu
  Mikkeli
  Lohja
  Lappeenranta
  61300 Kurikka
  Kuopio
  Kouvola
  Kotka
  Kemi
  Jyväskylä
  Kajaani
  Joensuu
  Imatra
  Hämeenlinna
  Hyvinkää
  Helsinki
  Vakituinen
  3 - 5 vuotta

  Julkaistu 17.10.2022

  Yrityksen liikevaihto: 
  50 000 000 - 99 999 999 €
  Company Personnel: 
  Yli 1000 henkilöä
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti