Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Palkkakirjanpitäjä

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategian ja -johdon toimiala, Henkilöstö- ja konsernipalvelut, Henkilöstöpalvelut

Kielotie 14 a, 01300 Vantaa

 
Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.03.2023 tai sopimuksen mukaan 


Haemme palkkakirjanpitäjää huolehtimaan palkanlaskentaprosessia tukevista tehtävistä ja vastuista sekä palkkakirjanpidosta. Olet osa viiden hengen tiimiä, joka tekee tiivistä yhteistyötä palkanlaskijoiden ja muiden HR-ammattilaisten sekä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Palkkakirjanpitäjän työtehtäviin kuuluvat palkkatilityksien tarkistukset ja täsmäytykset, työnantajasuorituserien tarkistaminen ja tilitys, tulorekisterikorjaukset sekä muita palkkakirjanpidon ja palkkahallinnon tehtäviä, raportointia ja tilintarkastuksissa avustamista. Työtehtäviisi sisältyy myös palkanpalautuksiin, palkan takaisinperintään ja erillismaksatuksiin liittyviä tehtäviä. Koordinaattorit vastaavat itsenäisesti ja proaktiivisesti tehtäväalueensa työtehtävistä ja niihin liittyvistä muutoksista. Työtä tehdään myös robotin kanssa ja huolehditaan tarvittavista robotin tuuraustehtävistä.

Tehtävässä toimiminen edellyttää hyvää palkkoihin liittyvien prosessien ymmärrystä ja prosesseissa käytettävien työvälineiden osaamista sekä raportointi- ja asiakaspalvelun osaamista. Edellytämme lisäksi kirjanpidon osaamista ja tehtävässä menestyäksesi sinulla on oltava myös hyvät tietotekniset taidot, yleisimpien toimisto-ohjelmien tuntemus sekä tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä joustaa työtehtävien suhteen. Tapamme toimia perustuu hyviin tiimityötaitoihin, haluun oppia uutta ja positiiviseen asenteeseen. Arvostamme itsenäistä ja ammatillista työskentelyotetta, yhteistyökykyä ja vastuunkantoa, hyviä asiakaspalvelutaitoja sekä tavoitteellisuutta myös haasteellisimpien työtehtävien ääressä.  

Olemme osa Vantaan kaupungin toimialoille hr-palveluja tuottavaa palveluyksikköä. Visiomme on olla luotettava ja ketterä, asiakasta kuuleva ja tukeva palvelujen tuottaja, joka tarjoaa asiakkaalle modernit ja tehokkaat työvälineet ja prosessit. Arvomme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys.

Toimipaikkamme on hyvien liikenneyhteyksien varrella Tikkurilassa, vasta remontoidussa avokonttorissa. Voit työskennellä myös hybridimallilla, jossa osa työpäivistä tehdään etänä.

Mietitkö millaista meillä on olla töissä? Miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista #töissävantaalla ja lue nettisivuiltamme miksi kannattaa valita Vantaa työnantajaksi ja #vantaudu meille töihin!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Tehtävään soveltuva korkeakoulu tutkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: 
Kirjanpidon osaamista, tulorekisteriosaamista, hyviä tietoteknisiä taitoja 

Luemme eduksi: Kokemusta palkanlaskennasta, kunnallisen puolen virka- ja työehtosopimuksista.  Asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta työotetta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön luottotiedot tarkastetaan

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palkkahallinnon esimies
Tenovaara, Ellinoora
0401943104
[email protected]

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 24.02.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti