Skip to main content

Palveluesimies liikuntapalveluihin

Kiinnostaako sinua työskentely Jyväskylän kaupungin liikuntapaikkojen esihenkilötehtävissä? Liikuntapääkaupunki Jyväskylän tavoitteena on tarjota ensiluokkaiset olosuhteet liikkumiseen, harrastamiseen ja urheiluun. Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen Liikuntapaikat-palveluyksikkö vastaa yli 300 kohdetta käsittävän liikuntapaikkaverkon ylläpidosta. Palveluyksikköön kuuluvat mm. uimahallit, Hippoksen ja keskusta-alueen liikuntapaikat, alueelliset liikuntapaikat reitteineen ja ulkoilualueineen. Palveluesimiehen tehtävässä johdetaan palveluyksikön yhtä toimintayksikköä. Toimintayksikköjen työntekijämäärä vaihtelee noin 20 työntekijästä noin 40 työntekijään.

Nyt haemme liikuntapalveluihin

PALVELUESIMIESTÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 19.8.2024 alkaen.

Tehtävässäsi johdat vastuullesi määriteltyä toimintayksikköä ja vastaat yksikön henkilöstön, talouden ja palveluprosessien johtamisesta. Vastuullesi määritelty toimintayksikkö tarkentuu rekrytointiprosessin aikana. Vastaat asiakaspalvelun laadukkaasta toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Palveluesimiehenä vastaat alueellesi kuuluvien yksiköiden työ- ja asiakasturvallisuuden sekä liikuntapaikkojen hoidon toteutumisesta palvelukuvausten mukaisesti. Lisäksi työhösi voi sisältyä mm. hankintojen suunnittelua ja toteuttamista, erilaisia hallinnon tehtäviä sekä yhteistyötä tai asiantuntijatehtäviä eri toimijaverkostoissa. Palveluesimiehenä toimit tarvittaessa liikuntapalvelujen muiden palveluesimiestason esihenkilöiden sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytämme aiempaa kokemusta esihenkilö- tai tiiminvetäjätehtävässä toimimisesta.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää aktiivista palvelujen kehittämisotetta, hyvää hallinnollista osaamista sekä kykyä huomioida työssä asiakas- ja asukaslähtöisyys sekä talousnäkökohdat. Sinulla on myös vahvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kokemusta projektien vetämisestä. Tehtävän sisältämät johtamis- ja kehittämistavoitteet vaativat alalla käytettävien tietojärjestelmien sujuvia hallintataitoja, asiantuntijatiedon soveltamistaitoja sekä kykyä toimia haastavissakin ongelmaratkaisu- tai muutostilanteissa. Toivomme sinulta kokemusta liikunta- tai vapaa-ajan palvelujen alalla työskentelystä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja vastuullisen työn osana moniammatillista liikuntapalvelujen 140 työntekijän työyhteisöä. Tehtävä ja Jyväskylän kaupunki työnantajana tarjoaa sinulle mahdollisuuksia oman ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Tarjoamme nykyaikaiset työvälineet ja työpisteesi sijaitsee Jyväskylän Hippoksella. Työtä pääset tekemään liikunta-alan ammattilaisten, eri hallintokuntien asiantuntijoiden sekä ulkoisten kumppaneiden yhteistyöverkostossa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 3 675,90 €/kk sekä mahdollisista lisistä, jotka muodostuvat aiemman kokemuksesi mukaisesti. Työaika on 36,15 t/vko.

Tehtävä alkaa 19.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot: Liikuntapaikkapäällikkö Markus Virtanen, [email protected], p. 040 737 6887 (tavoitettavissa 10.-12.4. sekä 22.4. alkaen)
Suunnittelupäällikkö Eeva Simula, [email protected], p. 040 820 8899
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 3 675,90 €/kk
Työ alkaa: 19.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 03.05.2024 09:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/9067ff51-0...
Ilmoitus jätetty: 15.04.2024 12:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 9067ff51-0ff6-4c22-bf89-4c2fb6dd5e6e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Palveluesimies liikuntapalveluihin

Jyväskylän kaupunki
Jyväskylä
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 15.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti