Skip to main content

Personal Trainer Kouvolaan

Oletko energinen, itsenäinen ja myyntitaitoinen urheilualan ammattilainen? Jos nautit sosiaalisista kohtaamisista ja sinulla on aito halu auttaa ja tarjota asiakkaille parasta valmennusta, meillä on sinulle paikka avoinna! Olemme hakemassa Personal Traineria Kouvolan Keskustan standard-salille, liity mukaan!


Keitä me olemme?


Fitness24Seven on Suomen suurin kuntosaliketju, ja avaamme säännöllisesti uusia saleja ympäri Suomen. Meillä on sporttinen ja rento työyhteisö, jossa aidosti välitetään työntekijöistä. Yhdessä tekeminen on meille tärkeä arvo ja uskomme, että parhaaseen tulokseen pääsemme, kun tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Luotamme työntekijöihimme ja annamme heille vastuuta. Meitä kaikkia yhdistää energinen asenne ja yrittäjähenkisyys.

Työ Personal Trainerina


Fitness24sevenin Personal Trainerina olet tärkeä osa organisaatiotamme. Personal Trainerimme tuovat iloa ja hyvää asiakaspalvelua kaikille, mutta antavat myös osaamista ja ammattitaitoa tiimiimme. Taidoillasi ja tiedoillasi varmistat asiakkaille laadukkaan tavan saavuttaa fyysistä ja terveydellistä menestystä. Työpäiväsi koostuvat henkilökohtaisesta valmennuksesta yksilöille ja pienryhmille, asiakastapaamisista, eri valmennuksien suunnittelusta ja oman työsi seuraamisesta annettujen mittareiden mukaisesti.

Personal Trainerin työsopimus on täyspäiväinen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työtunnit vaihtelevat ja työaika on suunniteltavissa asiakastapaamisten pohjalta. Työpaikkana toimii Kouvolan Keskustassa sijaitseva standard-sali.

 

Odotamme sinulta

Työskentelyä yrityksen kasvona.
Alan koulutusta ja kokemusta kuntosaliharjoittelusta.
Tietämystä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, mukaanlukien ravitsemuksesta ja palautumisesta.
Vastuuntuntoa jäsenten viihtyvyydestä sekä kannustusta positiivisella asenteella.
Itsenäistä työskentelytaitoa.
Myyntiorientoisuutta.

 

  Meillä saat

  Fitness24Sevenin kuntosalijäsenyyden sekä työntekijä-alennuksen tuotteista.
  Yrityksen tuen työhösi, ei yrittäjyyden huolia. Tehtävä on työsuhteinen.
  Vapauden suunnitella omat työaikasi.
  Etenemismahdollisuudet yrityksessä, jopa kansainvälisesti.
  Laajat jatkokoulutukset liikunta-alalta.
  Työterveyshuollon sekä tapaturmavakuutuksen.
  Monipuolisen työn mahtavassa tiimissä.

  Sinullekko?

  Jos olet energinen, asiakaslähtöinen urheilualan ammattilainen, joka on rohkea myymään omaa ammattitaitoaan, olet juuri etsimämme henkilö. Tähän työtehtävään vaadimme Personal Trainer sertifikaatin, aikaisempi työkokemus sekä muu liikunta-alan kokemus on plussaa. Personal trainerilta velvoitamme suomenkielen taidon perusteita. Haku on auki 29.2.2023 saakka. Haethan kuitenkin heti, sillä suoritamme haastatteluja jo hakuajalla ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä!

  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
  Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti