Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Projekti-insinööri, Schneider Electric


⭐Työskentele merkityksellisessä tehtävässä ja kehitä uraasi Schneider Electricillä!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työtehtävän, mukavat asiantuntevat työkaverit ja työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä kiinteistönhallintajärjestelmien edelläkävijäyrityksessä. Kehitämme jatkuvasti yhdenvertaista ympäristöä ja toivotamme ihmiset tervetulleiksi kaikilta elämänaloilta. Yhdessä uskallamme tehdä muutoksia ja muuttaa rohkeat ajatuksemme todeksi. Kannustamme sinua hyödyntämään liukuvaa työaikaamme ja etätyömahdollisuutta työn ja vapaa-ajan yhteensovittamisessa. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita! Olet avaintekijä meille kestävän kehityksen tavoitteidemme saavuttamisessa.

✅ Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Yli 150 000 työntekijäämme palvelevat asiakkaitamme yli sadassa maassa, auttaen heitä hallinnoimaan energiaa ja prosesseja turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Haluamme, että energiaa on kaikkien saatavilla. Luomme teknologiaa, jolla uudistetaan teollisuutta, muutetaan kaupunkeja ja rikastutetaan ihmisten elämää.


Haemme nyt PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ Ouluun vakituiseen työsuhteeseen.

Projekti-insinöörinämme toteutat johtavalla kiinteistöhallintajärjestelmällä asiakkaille kokonaisvaltaisia eri kiinteistöteknologioita yhdistäviä järjestelmäkokonaisuuksia. Projektien koot vaihtelevat isommista hankkeista pienempiin päivitysprojekteihin. Toimit monipuolisesti osana projektitiimiä sekä itsenäisesti mm. suunnittelu-, ohjelmointi- ja käyttöönottotehtävissä. Osallistut tiimin jäsenenä projektien kokonaisvaltaiseen tekniseen, taloudelliseen sekä työmaahoidolliseen läpivientiin.

Avaimet tehtävässä menestymiseen: 

- Teknisen alan koulutus (esimerkiksi automaatio-, sähkö- tai rakennusautomaation koulutus).

- Hyvät vuorovaikutustaidot, valmius itsenäiseen työskentelyyn ja oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen

- Organisointikyky, vastuuntuntoisuus ja hyvä kokonaisuuksien hahmottaminen

- Suomen kielen osaaminen (englannin osaaminen on tehtävässä eduksi)

Aikaisempi kokemus talotekniikka- tai automaatioalalta tai muiden tehtävien kautta hankittu kokemus on eduksi. Lisäksi arvostamme, mikäli sinulla on kokemusta LVISA-prosesseista. Myös hyvä ICT- ja verkko-osaaminen sekä kokemus järjestelmäintegraatiosta ovat myös tärkeitä osaamisalueita, jotka ovat eduksi.

Pyrimme olemaan maailman osallistavin ja välittävin yritys tarjoamalla tasapuoliset mahdollisuudet kaikille ja kaikkialla, sekä varmistamalla, että kaikki työntekijät tuntevat olonsa ainutlaatuiseksi, arvostetuksi ja turvalliseksi voidakseen hyvin ja pystyäkseen parhaimpaansa. Tällä hetkellä tarjoamiamme etuja ovat mm. lounas, liikunta-, kulttuuri-, hieronta-, työmatka-ja hammashoitoedut, korvaus silmälaseista, hybridityönteon malli, henkilöstön osakeomistusohjelma sekä polkupyöräetu.

Kiinnostuitko? Lähetä CV ja hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.6.2024. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa, ja tehtävään valittu henkilö työllistyy vakituiseen työsuhteeseen Schneider Electricille. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa mielellään Adeccon Senior Recruiter Vilma Hyvönen, 040 621 6202, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Projekti-insinööri, Schneider Electric

Adecco
Oulu
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.06.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti