Skip to main content

Tarjouslaskija, sähkö, Caverion

Tiesitkö, että EU:ssa rakennukset kuluttavat 40 prosenttia kaikesta energiasta, ja Suomessa ne tuottavat kolmanneksen kasvihuonekaasupäästöistä? Siksi me Caverionilla sitoudumme luomaan energiaviisasta ja älykästä ympäristöä, jossa voimme kaikki elää paremmin. Haluamme olla ylpeitä siitä, millaisen ympäristön välitämme tuleville sukupolville. Liity siis joukkoomme rakentamaan energiaviisasta tulevaisuutta!

Energiaviisaan ympäristön kehittämisen parissa riittää töitä hyville tyypeille. Vahvistamme sähkön tarjouslaskentaresurssejamme ja etsimmekin nyt tarjouslaskijaa meille caveriksi vakituiseen työsuhteeseen. Työhönottopaikkakuntasi voi olla Turku, Jyväskylä, Kuopio, Mikkeli, Tampere tai Oulu.

Päivittäiseen työhösi kuuluu:

  • Tarjottavien projektien kustannuslaskennat
  • Alihankintatarjouspyyntöjen koordinointi yhdessä hankintayksikön kanssa
  • Asiakaskohteitamme ovat mm. liiketila-, koulu-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöt

Tehtävässä toimit osana ammattitaitoista talotekniikan tarjouslaskentatiimiä ja työskentelet erityyppisten hankkeiden tarjouslaskennassa yhteistyössä projektimyynnin, hankinnan, tuotannon sekä hankekehitystiimin kanssa, myös valtakunnallisesti. 

Sinustako energiaviisauden erikoisosaaja?

Me caverit teemme työtä intohimolla ja ylpeydellä, sillä tiedämme, että tekemällämme työllä on merkitys. Ohjaamme kiinteistöjä ja teollisuutta kohti vihreää siirtymää ja turvaamme ratkaisuillamme ihmisten, yritysten ja maapallon tulevaisuutta. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä?

Sovit varmasti joukkoomme, jos sinulla on:

  • Tekninen koulutustausta kuten sähköteknikko tai -insinööri, tai työssä hankittu ammattitaito alalta
  • Ratkaisukeskeisyyttä, vuorovaikutustaitoja, systemaattisuutta
  • Ajantasaiset IT-taidot, hahmotat kokonaisuuksia taitavasti

Otamme huomioon myös opintojensa loppusuoralla olevat / vastavalmistuneet tulevaisuuden osaajat.

Sinustako energiaviisauden erikoisosaaja?

Me caverit teemme työtä intohimolla ja ylpeydellä, sillä tiedämme, että tekemällämme työllä on merkitys. Ohjaamme kiinteistöjä ja teollisuutta kohti vihreää siirtymää ja turvaamme ratkaisuillamme ihmisten, yritysten ja maapallon tulevaisuutta. Ovathan nämä arvot sinullekin tärkeitä?

Entä mitä me tarjoamme sinulle?

  • Oman asiantuntijatiimin tuen, monipuoliset työtehtävät, hyvät koulutus- ja kehitysmahdollisuudet sekä matalaan hierarkiaan perustuvan työkulttuurin.
  • Sopivasti vapautta ja vastuuta sekä ensiluokkaiset työvälineet tukemaan työskentelyäsi.
  • Laajat työterveyspalvelut ja liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun.
  • Mahdollisuuden työskennellä etänä hybridimallimme mukaisesti sekä joustavat työajat.
  • Yhteen hiileen puhaltavan ja sitoutuneen työyhteisön, joka auttaa sinua kehittymään urallasi. Katso myös https://rekry.caverion.fi/miksi-caveriksi/, millaista meillä on olla töissä.

Kuulostiko tämä sinun seuraavalta työpaikaltasi?

Viimeinen hakupäivä on 14.6., mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis turhaan jää odottelemaan! Työ alkaa sopimuksen mukaan

Lisätietoja antaa Caverionin tarjouslaskentapäällikkö Timo Laaksonen; [email protected] tai 0503901353.

Me Caverionilla emme tee vain työtä, vaan tulevaisuutta. Me saamme rakennukset, infran ja teollisuuden toimimaan sopusoinnussa niin, että ne palvelevat ihmisiä. Hiilineutraaliuden tavoite ja digitalisaatio määrittävät rakennettua ympäristöämme entistä enemmän. Meillä voit olla ylpeä tekemästäsi merkityksellisestä työstä. Vuonna 2024 Caverion ja Assemblin yhdistyivät Pohjois-Euroopan johtavaksi konserniksi teknisissä palveluissa ja asennuksissa. Assemblin Caverion Group työllistää lähes 22 000 ammattilaista, jotka jakavat intohimon älykkäisiin ja kestäviin ratkaisuihin. Palvelemme asiakkaitamme 10 eri maassa ympäri Pohjois- ja Keski-Eurooppaa. Olemme myös yksi Suomen suurimmista työnantajayrityksistä. Tule rakentamaan kanssamme kestävämpää tulevaisuutta!

www.caverion.fi @CaverionSuomi

www.assemblincaverion.fi

#Caverion #BuildingPerformance #Energiaviisaus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti