Skip to main content

Projektisuunnittelija

Määräaikainen työsuhde, Projektiluonteinen työ

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Hallinto, Tuki-, tila- ja turvallisuuspalvelut, Tilapalvelut

Työavain: SOTEPE-04-51-24
Haku Päättyy: 13.05.2024 klo 16:00
Palkka: 3729,39 e/kk + mahdolliset kokemuslisät
Palvelussuhde: 20.5.2024 - 31.12.2024
Työpaikan osoite: Toinen Linja 4 A, 00530, Helsinki

Haluaisitko tehdä monipuolista ja merkityksellistä työtä Suomen suurimman sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan toimijan asiantuntijatehtävien parissa? Oletko projekti- tai kehitystehtävien ammattilainen tai avain- ja kulunhallinnan osaaja? Kiinnostaako sinua ison käyttäjätoimialan avain- ja kulunhallinnan kehittäminen? Oletko kiinnostunut laajentamaan osaamistasi työskentelemällä moniammatillisessa yhteistyössä myös muiden Helsingin kaupungin toimialojen kanssa?

Haemme projektisuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajaksi 13.5.2024- 31.12.2024. Mikäli lisärahoitus järjestyy, tehtävä jatkuu myös vuonna 2025. Ensisijaisena tehtävänäsi on monipuoliset lukituksen, avainten- ja kulunhallinnan asiantuntija- ja kehitystehtävät, sotepe-toimialalla vuokralla olevien tilojen avainhallinnan kehittäminen ja hallinnoinnin yhtenäistäminen sekä eri tilahankkeiden vaatimat lukituksen asiantuntijatehtävät. Toimit toimialan asiantuntijana erilaisissa avain- ja kulunhallinnan asiantuntijatehtävissä, sekä näiden ylläpidon koordinoinnissa ja hankinnoissa.

Tehtäviisi sisältyy myös työstä aiheutuvien erilaisten raporttien ja toimenpidesuositusten laatimista. Työ edellyttää avainturvallisuuteen liittyvien taitojen hallintaa, kokonaisuuksien hallintaa, tilojen käyttäjien näkemysten ymmärrystä sekä hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja moniammatillisissa verkostoissa.

Toivomme sinulta osaamista ja kokemusta

• projektien johtamisesta

• tiimityöskentelystä

• kehitystehtävistä

• lukituksesta ja turvajärjestelmistä

Tehtävässä tarvitset itseohjautuvaa, ratkaisukeskeistä ja aktiivista työotetta sekä hyvää organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialan tuntemuksesta on etua. Työtämme arjessa ohjaavat kaupungin yhteiset arvot: asukaslähtöisyys - ekologisuus - oikeudenmukaisuus - turvallisuus - osallisuus ja osallistuminen - yrittäjämielisyys.

Tilapalvelut on moniammatillinen, innostava ja kehittämismyönteinen yksikkö, jossa sinun on mahdollista kehittää omaa työtäsi ja osaamistasi. Mukavat kollegat ja hyvä työyhteisö toivottavat sinut tervetulleeksi viihtymään työssä! Tukenasi on tukipalvelujen monialainen asiantuntijajoukko. Meillä voit työskennellä joustavasti niin etänä, kuin paikan päällä toimitiloissamme Kallion virastotalossa. Työnkuvaan kuuluu kohdekäyntejä eri toimipisteisiimme.

Tule mukaan tekemään Helsingistä parempaa kaupunkia, jossa jokaisen on hyvä rakentaa haluamansa näköistä elämää ja toimivaa arkea!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä hyvät loma-, työmatka- ja lounasedut. Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla. Lisäksi voit viettää esimerkiksi kesälomasi henkilöstön omalla virkistyssaarella.

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimialalla olemme tehneet tietoisen valinnan tukea työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen avulla. Meillä pääset henkilöstöalennuksella uimahalleihin, kuntosaleille ja liikuntatapahtumiin. Sinulla on myös mahdollisuus ottaa kaupunkipyörä käyttöösi, saada tukea liikkumisen aloittamiseen henkilökohtaisesta liikuntakoutsauspalvelusta ja hyödyntää henkilöstöliikunnan liikuntatarjontaa sekä liikunta- ja kulttuurietua 200 eurolla vuodessa.

Kelpoisuusehto:

• Soveltuva korkeakoulututkinto

• Erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito

Helsingin kaupungin sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala tuottaa hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sotepe-palveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @sotehelsinki ja @stadinbrankkari.

Sopimusala
HYVTES Hyvinvointialan yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Carl Slätis
tilapalvelupäällikkö
[email protected]
p. 040 688 6646

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti