Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Psykologi, esiopetus

Vantaan kaupunki

Kasvatuksen ja oppimisen toimiala/opiskeluhuollon yksikkö

Silkkitehtaantie 5, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 02.08.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan

Mikä hurmaava ajatus työskennellä kaikki työpäivät esiopetusikäisten lasten kanssa, eikö vain? Vantaa tarjoaa nyt tehtäväkohtaisen palkan ja mahdollisten työkokemuslisien lisäksi rekrytointilisää 250e/kk, jotta saamme juuri sinut meille esiopetuksen psykologiksi.

Vantaan kaupungin opiskeluhuollon yksikköön haetaan esiopetuksen psykologia vakituiseen tehtävään 2.8.2021 alkaen. Esiopetuksen psykologin työ on pitkälti samanlaista kuin koulupsykologin työ. Esiopetuksen psykologi on psykologisen kehityksen, psyykkisen hyvinvoinnin ja oppimisen psykologian asiantuntija esiopetuksessa. Psykologi tekee sekä ennaltaehkäisevää että tukea antavaa yksilökohtaista ja yhteisöllistä hyvinvointityötä. Hän toimii alueensa päiväkotien moniammatillisten yhteisöllisten hyvinvointiryhmien jäsenenä. Tehtävä sisältää yhteisön ja ryhmien hyvinvoinnin edistämistä, asiakastyötä, palveluohjausta, konsultaatiota, kehittämis- ja asiantuntijatyötä sekä kriisityötä. Esiopetuksen psykologina keskityt yhden ikäryhmän tukemiseen. Vantaalla esiopetuksessa on yhteensä kolme kuraattoria ja kolme psykologia ja he tekevät tiivistä ja hyvää ammatillista yhteistyötä tiiminä ja kuraattori-psykologityöpareina. Vantaa on myös mukana kaksivuotisen esiopetuksen kokeilussa, joten pääset mukaan 5-vuotiaiden eskarilaisten oppilashuollon kehittämiseen.

Nyt haettavana oleva tehtävä sijoittuu Korso-Koivukylän alueelle. Teet työtä yhdessä varhaiskasvatuksen opettajien ja muiden kasvattajien kanssa. Yhteistyökumppaneinasi ovat myös varhaiskasvatuksen konsultoivat erityisopettajat sekä muut lapsen kehityksen asiantuntijat. Työhuoneesi sijaitsee Karsikkokujalla, Koivukylän aseman kupeessa, mutta teet työtä joustavasti myös esiopetuksen yksiköissä. Oma auto helpottaa liikkumista eri yksiköiden välillä. Tarjoamme sinulle säännöllisen työnohjauksen ja neuropsykologisen konsultaation.

Vantaalla kaikki psykologit ja kuraattorit varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle on sijoitettu yhteiseen opiskeluhuollon yksikköön. Näin voimme kehittää opiskeluhuoltoa kokonaisuutena ja jatkumona yhdessä. Psykologeja on Vantaalla iso porukka, joten asiantuntemusta riittää ja saat tukea myös kollegoiltasi asiaan kuin asiaan. Esimiehenäsi on psykologi, joten ammatillisten ja muiden työhön liittyvien asioiden hoitaminen on helppoa. Tervetuloa mukaan joukkoomme!

Vantaa on maamme neljänneksi suurin kaupunki, jossa on rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja taitoa toimia yhteistyössä erilaisissa verkostoissa. Arvojamme ovat avoimuus, rohkeus, vastuullisuus ja yhteisöllisyys. Kaupunki on turvallinen työnantaja, joka tarjoaa henkilöstölle laajat mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja ammatillisella uralla etenemiseen.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: laillistettu psykologi

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteista ja vastuullista työotetta sekä kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön.

Luemme eduksi: kokemuksen varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta sekä opiskeluhuollon psykologin tehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3529,23 euroa/kk, lisäksi rekrytointilisä 250 e/kk ja mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan työaika on 37h45min/viikko

Yhteystiedot:

opiskeluhuollon esimies

Niemi Sari

040 1447672

[email protected]

Tavoitettavissa virka-aikana arkisin klo 8-16 (voit myös jättää soittopyynnön vastaajaan tai sähköpostilla)

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

WWW-osoite: http://www.vantaa.fi
Yhteystiedot: Sari Niemi [email protected] 040 1447672
Työpaikan osoite: Silkkitehtaantie 5, 01300 VANTAA
Palkkaus: 3529,23 eur/kk
Työ alkaa: tai sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 24.05.2021 klo 16:00
Ilmoitus jätetty: 10.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Psykologi, esiopetus

Vantaa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti