Skip to main content

Rakennussiivoojia Lahteen keikkatyöhön

Rakennussiivoojia keikkatöihin Lahden alueelle

Haemme työntekijöitä asiakkaallemme Lahden Siivousurakointi Oy:lle.

Asiakkaamme tekee loppusiivouksia valmistuvissa rakennuskohteissa. Kohteet voi olla saneeraus- tai uudisrakennuskohteita. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Lahden alueella. 

Jos sinulla on aiempaa työkokemusta loppusiivouksista ja voimassaoleva työturvallisuuskortti, niin tässä olisi oiva mahdollisuus keikkatyöhön. Kohteet tulevat työn alle usein pikaisesti, joten olethan valmis nopeisiin lähtöihin työmaalle. Työmailla tarvitaan huomiovärivarusteet ja ne saat tarvittaessa meiltä. 

Mikäli kiinnostuit, niin täytäthän työhakemuksen pikaisesti www.amiko.fi. Lisätietoja saat amikon Mikalta, [email protected].

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Rakennussiivoojia Lahteen keikkatyöhön

Lahti
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 28.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti