Skip to main content

Hyötyajoneuvomekaanikko Tip Trailer Services

Haemme asiakkaallemme vakavaraiseen, ja kansainväliseen yritykseen ammattitaitoisia hyötöajoneuvomekaanikkoja pitkäaikaisiin työsuhteisiin!

Haemme asiakkaallemme Tip Trailer Services Finland Ab'lle vakavaraiseen, ja kansainväliseen yritykseen ammattitaitoisia hyötyajoneuvomekaanikkoja pitkäaikaisiin työsuhteisiin Kotkan uuteen korjaamoon, joka on valmistunut keväällä 2023!

Odotamme sinulta kokemusta raskaankaluston huolto- ja korjaustöistä, sekä kuorma-auto kokemusta. Alan koulutus, ja erikoistuminen jarruosaamiseen katsotaan eduksi. Työssä menestyäkseen tarvitaan myös hyvää asennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja halua oppia uutta!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset raskaankaluston huolto- ja korjaustehtävät. Huollettavat koneet ovat perävaunuja ja kuorma-autoja. Työtä tehdään kahdessa vuorossa klo 7.00 - 15.00 ja 14.00 - 22.00 arkisin.

Tarjoamme työn, jossa saat kilpailukykyisen palkan, hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi jatkuvasti merkki organisaation puitteisssa. 

Jos koet olevasi oma-aloitteinen, huolellinen sekä hyvä tiimipelaaja jätä hakemus pikimmiten osoitteessa www.amiko.fi 
Liitä hakemukseesi CV sekä palkkatoive! Lisätietoa tehtävästä antaa Amikon Kristiine p. 050 371 2586 tai [email protected]

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Amiko is a Finnish company focused on personnel services. Our operations are built on extensive experience and broad knowledge of various industries. We are offering you work that fits your lifestyle, brings new challenges, or helps you develop your competences – it is up to you! We will employ you and take care of you on your career path. Get to know us on our website www.amiko.fi – we are also on Facebook @amikooy!

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Hyötyajoneuvomekaanikko Tip Trailer Services

Loviisa
Porvoo
Sipoo
Hamina
Kotka
Kouvola
49700 Miehikkälä
49270 Pyhtään kirkonkylä
Kokopäiväinen

Julkaistu 19.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti