Skip to main content

Vakinainen työsuhde

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala, Liikunta, Ulkoilupalvelut, Ylläpitoyksikkö

Työavain: KUVA-02-25-24
Haku Päättyy: 10.05.2024 klo 16:00
Palkka: 3495,14 €/kk
Palvelussuhde: 1.6.2024
Työpaikan osoite: Plotinrinne 10, 00630, Helsinki

Kiinnostaisiko sinua työ liikunnan palvelukokonaisuuden laajalla tehtäväkentällä? Haemme asiantuntevaan joukkoomme ylläpitoyksikköön sähköinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu kiinteistötekniikkatiimiin.

Tehtäviisi kuuluvat mm. toimiminen liikunnan ylläpitämien kiinteistöiden sähkötöiden ja käytön johtajana sähköpätevyys 1, liikuntakiinteistöiden ylläpidon erityisasiantuntijatehtävät, sähkötekniikkaan liittyvien hankkeiden valmistelua ja valvontaa sekä energian kulutukseen liittyvää seurantaa, analysointia ja kehittämistä. Pääset toimimaan osana asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto soveltuvalta tekniseltä alalta ja työelämässä hankittua tehtävän edellyttämää osaamista. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä sähköpätevyys 1. Eduksesi luemme ajokortin.

Helsingin kaupungin työntekijänä saat myös runsaasti erilaisia henkilöstöetuja. Tarjoamme muun muassa laadukkaita työterveyshuollon palveluja, henkilöstökassan jäsenyyden, runsaasti liikkumiseen ja vapaa-aikaan liittyviä etuja, työsuhdematkalippu- ja lounasedun sekä alennuksia eri liikkeistä.

Suurena työnantajana tarjoamme monia mahdollisuuksia ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Työsi jälki on meille arvokasta ja palkitsemme mielellämme hyvistä työsuorituksista. Toimipisteemme sijaitsee Pirkkolan liikuntapuistossa, työajat ovat joustavat ja työtä tehdään myös monipaikkaisesti. Suhtaudumme työn ja muun elämän yhteensovittamiseen kannustavalla otteella mahdollistamalla eri elämäntilanteisiin sopivia ratkaisuja.

Palkkaus perustuu tehtävän vaativuuteen. Tehtäväkohtainen palkka on 3495,14 euroa/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisänä ammattialalisää ja kokonaisharkintaan perustuvaa henkilökohtaista lisää.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran! Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi 10.5.2024 mennessä.

Jäikö jotain mietityttämään? Lisätietoja voit kysellä lisää joko puhelimitse tai sähköpostitse, lisätietojen antajan löydät alta.

Helsinki on elämyksellinen ja vetovoimainen kaupunki täynnä tekemistä ja osallistumisen mahdollisuuksia. Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala tarjoaa kaupungin asukkaille ja vierailijoille vuodessa yli 20 miljoonaa kokemusta – taidetta, tapahtumia, kursseja, harrastuksia, tiloja, ulkoilualueita ja palveluja liikkumiseen sekä tukea kulttuurille ja kansalaistoiminnalle.

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala muodostuu viidestä palvelukokonaisuudesta: kirjasto, kulttuuri, liikunta, nuoriso ja hallinto. Toimialan 1 800 työntekijää ylläpitää ja parantaa helsinkiläisten mahdollisuuksia hyvään elämään ja aktiiviseen kansalaisuuteen. Helsingissä on helppoa ja houkuttelevaa lähteä liikkeelle. Joka päivä.

Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Olli Mäki, tiimiesihenkilö
09 310 87831, [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sähköinsinööri

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 03.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti