Skip to main content

Sairaanhoitaja Sisätaudit

Haemme sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin Jorvin sairaalan sisätautiosastolle S4. Osastolla on 16 potilaspaikkaa, joissa hoidetaan päivystyksestä saapuvia sisätautipotilaita 24/7.

Perehdytämme sinut monipuoliseen sisätautiosaston hoitotyöhön. Työ- ja yksityiselämäsi yhteensovittamista tuemme toimintalähtöisellä yhteisöllisellä työvuorosuunnittelulla.

Työ on kolmivuorotyötä.

HUSissa on tarjolla paljon henkilöstöetuuksia. Muun muassa virkistys- ja harrastustoimintaa, liikunta- ja kulttuurietuna ePassi, sairaan lapsen hoitopalvelu, työsuhdematkaetu, maksuttomat poliklinikkakäynnit erikoissairaanhoidossa ja kattavat työsuhde- ja loma-asunto vuokrauspalvelut.

Valmistuneen sairaanhoitajan tehtäväkohtainen palkka on 2701,00 €/kk sekä mahdolliset kokemus- ja muut lisät.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Tervetuloa S4:lle työkaveriksemme!

Tehtävän kelpoisuusehdot

Laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Yhteystiedot

Kysy rohkeasti lisää: osastonhoitaja Eeva Koivisto puh. 050 428 4301 tai rekrytoija Sirpa Valtanen puh. 050 428 4303

HUS Helsingin yliopistollisessa sairaalassa saa vuosittain hoitoa noin 680 000 potilasta. HUSissa työskentelee 27 000 ammattilaista kaikkien potilaiden parhaaksi. Vastaamme erikoissairaanhoidon järjestämisestä Uudenmaan alueella. Lisäksi meille on keskitetty valtakunnallisesti useiden harvinaisten ja vaikeiden sairauksien hoito. 

HUS on Suomen suurin terveydenhuoltoalan toimija. Osaamisemme on kansainvälisesti tunnettua ja tunnustettua. Yliopistollisena sairaalana tutkimme ja kehitämme jatkuvasti hoitomenetelmiämme sekä toimintaamme.

Sisätaudit ja kuntoutus -yksikössä tutkimme ja hoidamme sisätautipotilaita, joilla on useita eri sairauksia ja niiden yhdistelmiä. Lisäksi vastaamme kuntouttavista palveluista kuten fysioterapiasta, toimintaterapiasta ja apuvälinepalveluista sekä terveyssosiaalityön ja ravitsemusterapian palveluista erilaisten sairauksien hoidon tukena. Geriatrian erikoisalalla tavoitteenamme on iäkkäiden potilaiden hyvä ja yksilöllinen hoito, elämänlaatu ja toimintakyky huomioiden. Annamme laajasti konsultaatiotukea muille erikoisaloille, ja meille on myös keskitetty valtakunnallisesti harvinaisia sairauksia.

Hae ennen 02.06.2023 klo 23.59
Tehtävän luokka: Hoitohenkilökunta
Tehtävän aikataulu: Kokoaikainen
Työvuoro:

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sairaanhoitaja Sisätaudit

HUS
Espoo
Uusimaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 29.05.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti