Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Service Specialist

Oletko kiinnostunut ilmajärjestelmien vaikutuksesta paperinteossa? Tekisikö mielesi työskennellä asiakasrajapinnassa vaikuttaen suoraan asiakkaan tarpeisiin ja tyytyväisyyteen?

Haemme nyt huoltoasiantijaa vastaamaan huoltotöistä, jotka liittyvät paperi- ja kartonkikoneiden ilmajärjestelmiin.

Tehtäviisi kuuluu mm. huolto- ja mittaustarjousten tekeminen, toimituksiin liittyvät esivalmistelut, huoltotyömaiden vetäminen, asennusvalvontatehtävät ja huoltojen sekä asennusten jälkeisten starttien varmistaminen mittauksineen.

Lisäksi toimenkuva koostuu tutkimustöistä, jotka liittyvät paperi- ja sellukoneiden ilmajärjestelmiin. Mainitut työt voivat olla ongelmanratkaisututkimuksia, esiselvityksiä tuleviin laitetoimituksiin ja laitetoimitusten asennusvalvonta- sekä käyntiinajotehtäviä.

Asiakaskohteemme sijaitsevat eri puolilla maailmaa. Toimit yksin tai muun ryhmän kanssa asiakasrajapinnassa edellämainituissa tehtävissä ja raportoit suoritetut työt kirjallisesti. Koska työ tehdään asiakkaan luona, on viestintä asiakkaan kanssa erittäin tärkeää.

Odotuksemme sinulle

Parhaiten tulet menestymään ja viihtymään tehtävässä, jos olet ylpeä tekemästäsi työstä, asenteesi on kohdallaan ja pidät matkatyöstä. Matkapäiviä kotimaassa sekä ulkomailla kertyy helposti 80 - 100 vuodessa. Pääosin matkat ovat noin viikon kestoisia.

Lisäksi muuttuva ympäristö ja tilanteet motivoivat sinua, sillä varautuminen satunnaisiin hätäkeikkoihin varsinaisen työajan ulkopuolellakin on arkipäivääsi. Haluamme taata asiakkaalle parhaan mahdollisen palvelun, minkä vuoksi joustaminen asiakastarpeiden mukaan on tärkeää.

Viestit ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, muu kielitaito on eduksi. Lisäksi sinulla tulisi olla tekninen koulutus esim. AMK-insinööri tai diplomi-insinööri. Paperi- tai sellukoneiden tunteminen on tärkeää ja eduksesi on, jos sinulla on kokemusta paperi- ja sellukoneiden ilmajärjestelmistä vaikkapa prosessi-insinöörin tai suunnittelijan roolissa. 

Sinulta sujuvat huolto-ja tutkimustöiden lisäksi myös raportointitehtävät Microsoft Office -työkaluilla. Olet oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen ja otat vastuun itsenäisesti hoidettavista tehtävistä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme monipuolisia ja vaativia tehtäviä kansainvälisessä ja aktiivisessa työympäristössä sekä mahdollisuuden jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Tiimimme on osaava ja tukea saat työkaverilta varmasti.

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Field Services, Matti Saarinen puh. 050 317 0608, [email protected]

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.6.2023

Liitäthän hakemukseen CV:si ja palkkatoiveesi.

Tehtävässä sovelletaan ylempien toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteenValmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 17 500 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.Liity tiimiimme! www.valmet.com/careers

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Service Specialist

21200 Raisio
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 19.06.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti