Skip to main content

Siivoustyön johtaja, Kuopio

Oletko etsimässä uusia haasteita työrintamallesi? Arvostatko vakaata ja turvallista työympäristöä, joka luo sopivaa haastetta työpäiviisi ja mukavia kehittymismahdollisuuksia myös jatkossa? Jos vastuksesi on kyllä, niin etsimme mahdollisesti juuri sinua asiakasyrityksemme palvelukseen siivoustyön palveluohjaajan rooliin. Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Palveluohjaajana toimenkuvasi on monipuolinen. Käytännön siivoustöiden ohella toimit tiimisi vetäjänä huolehtien siivoustöiden sujuvuudesta, vieden myös esimerkilläsi tiimisi työt laadukkaaseen lopputulokseen. Työhösi sisältyy myös työntekijöiden perehdyttämistä, työvuorosuunnittelua sekä laadunvalvontaa. Toimit esihenkilösi oikeana kätenä, avustaen häntä päivittäisissä töissä sekä toimit hänen sijaisenaan aina tarpeen mukaan. Työ edellyttää sinulta tehtävään soveltuvaa koulutuspohjaa sekä aiempaa kokemusta siivoustyöstä, myös vastuuroolissa toimimisesta aiemmat kokemukset katsotaan eduksesi. Työkielenä on suomi, mutta päivittäin kommunikoidaan myös englanniksi, joten palveluohjaajalta toivomme sujuvaa suomen sekä englannin kielien taitoa.

Tarjolla on kokoaikainen ja vakituinen työsuhde monipuolisessa työympäristössä Kuopion alueella sijaitsevassa majoituskohteessa. Työvuorot painottuvat päiväaikoihin, mutta toivomme että pystyt joustavasti työskentelemään tarvittaessa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Tehtävässä noudatetaan kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevaa työehtosopimusta, mutta palkkaus on sovittavissa siihen pohjautuen aina kokemuksesi ja osaamisesi mukaisesti.

Olisiko tässä seuraava askel urallasi? - Täytä hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään / alkukesän aikana.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Pitkäaikaisen ja vakituisen työsuhteen
Mukavan tiimin ympärillesi

Toivomme sinulta:

Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä jo aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä
Joustavuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja
Palveluhenkistä ja reipasta asennoitumista työhösi

Täytä hakemuksesi pian, sillä haastattelemme potentiaaliset hakijat jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä voit kyselle Timolta puh. 0400 552 675

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.

Yhteystiedot: Timo Suhonen puh. 0400 552 675
Työpaikan osoite: Kuopio, 70300 Kuopio
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 02.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/19d39d3f-5...
Ilmoitus jätetty: 18.04.2024 10:06
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 19d39d3f-513f-4286-b8cf-f18c7b45ae6b

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Siivoustyön johtaja, Kuopio

TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
Kuopio
Pohjois-Savo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti