Skip to main content

Sivutoiminen tuntiopettaja, thai oma äidinkieli

Suomen vanhin suomenkielinen opettajankoulutuslaitos, yliopiston muut tieteenalat sekä muut oppilaitokset kouluttavat opetusalan ammattilaisia, joista monet ovat jääneet ja vielä useammat haluaisivat jäädä Jyväskylään töihin. Voi hyvällä syyllä sanoa, että meillä Jyväskylän kaupungin perusopetuksessa koulujen henkilökunta on maan huippua. Meille erityisen tärkeitä asioita opetustyössä ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Nyt haemme perusopetukseen

SIVUTOIMISTA TUNTIOPETTAJAA, thai

oman äidinkielen opetukseen määräaikaiseen tehtävään 1.8.2024 - 31.7.2025 Kieli- ja kulttuuriryhmien opetukseen.

Thai-kielen oman äidinkielen opettaja opettaa perusopetuksen opetussuunnitelman liitteen 3 mukaista oppimäärää thaita äidinkielenään puhuville, monikielisille 6-18-vuotiaille esi- ja perusopetuksen sekä toisen asteen oppilaille. Opettajan edellytetään puhuvan thaita omana äidinkielenään. Työaika on kaksi tuntia viikossa. Oppitunnit järjestetään iltapäivisin ja opetuksen järjestämispaikka ilmoitetaan lukuvuoden alussa.

Lisätietoja opetussuunnitelmasta ja työstä https://peda.net/jyvaskyla/kieku/oma_aidinkieli.

Kelpoisuus määräytyy opetushenkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti. Hakijan tulee liittää hakemukselle opettajan kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset.
Kelpoisuusehdon täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävään voidaan huomioida myös muun opettajan kelpoisuuden omaava hakija.

Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Hakijan edellytetään puhuvan thaita äidinkielenään sekä perehtyneen suomalaiseen koulujärjestelmään.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtäväkohtainen palkka alk. 2210,41 - 3145,10 €/kk riippuen opettajan koulutustasosta.

Tehtävä alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Yhteystiedot: Pia Bärlund, palvelupäällikkö, puh. 040 5455 257
sähköposti: [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: kts. hakuilmoitus
Työ alkaa: 01.08.2024
Työaika: Osa-aikatyö
Työn kesto: Määräaikainen
Hakuaika päättyy: 10.05.2024 09:00
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/c1cf3d7a-b...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 12:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: c1cf3d7a-bb86-4efd-86ca-9cac81f26a4e

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti