Skip to main content

Sosiaalialan ohjaaja

Raahen ensi- ja turvakoti ry hakee ENSIKOTIIN OHJAAJAA

Raahen ensi- ja turvakoti ry on voittoa tavoittelematon, valtakunnallisen lastensuojelujärjestön, Ensi- ja turvakotien liiton jäsenyhdistys. Yhdistyksen toiminnan tarkoituksena on edistää perhekeskeistä lastensuojelutyötä. Toimia lasten ja nuorten kasvuolosuhteiden edistämiseksi, vaikuttaa perhe- ja lähisuhdeväkivaltaan ehkäisevästi ja korjaavasti. Lisäksi edistää ja kehittää yhteistyötä eri viranomaisten ja vapaaehtoisten kanssa. Yhdistyksen toiminnan työmuotoja ovat ennalta ehkäisevä työ, kriisityö ja jälkihoito. Raahen ensi- ja turvakoti ry tarjoaa toiminnallaan turvakotipalveluja, ensikotipalvelua, tapaamispaikka- sekä avopalvelutoimintaa. Kansalaisjärjestönä yhdistys antaa mahdollisuuksia toimia vapaaehtoisena sekä vertaisena.

Ensikodissa työtehtäviin kuuluu asiakkaiden kanssa tehtävä työ. Työn ydin on odotusajasta lähtien vauvan hyvinvoinnin, vauvan ja vanhemman välisen vuorovaikutuksen, vanhemmuuden ja vauvaperheen arjen tukemisessa.

Työ sisältää mm: vauvan hoitoa ja hoivaa yhdessä vanhemman/vanhempien kanssa, vauvan kasvun- ja kehityksen turvaaminen, vanhempien kanssa käytäviä yksilö- ja parikeskusteluja, kriisityötä, yhteistyötä eri viranomaisten kanssa, neuvonta ja muu asiakkaan tilannetta tukeva työskentelyä. Sen lisäksi toimeen sisältyvät muut kodinhoidolliset työt. Työ on 3-vuorotyötä.

Edellytämme hakijalta sosiaalialan tai terveydenhuollon tutkintoa esim. lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi (pätevien hakijoiden puuttuessa myös loppututkinnon vaiheessa olevat opiskelijat huomioidaan). Arvostamme perehtyneisyyttä ja työkokemusta ensikotityöstä ja kriisityöstä.

Arvostamme kykyä toimia itsenäisesti vaativissa asiakaskontakteissa sekä vahvoja tiimityön taitoja. Työntekijällä tulee olla suoritettuna hygieniapassi. Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Huomioithan, että paikka täytetään heti kun sopiva henkilö työtehtävään löytyy.

Edellytämme myös tartuntalain 48 § rokotussuojaa suojaa. Tehtävässä on 3 kk koeaika.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rekisteriote ennen työn aloittamista.

Lisätietoja toiminnanjohtaja Anne Rautio puh. 044 382 4210.

Hakemuksen ja CV:n voi jättää sähköisesti [email protected]

Yhteystiedot: Hakemuksen ja CV:n voi jättää sähköisesti [email protected]
Anne Rautio, Puh: 044 3824210, [email protected]
Työpaikan osoite: Fellmaninpuistokatu 11, 92100 Raahe
Palkkaus: Yksityinen sosiaalialan TES
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työskentelyaika: 3-vuorotyö
Työn kesto: Määräaikainen
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/fe59bba1-9...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 08:44
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: fe59bba1-910f-4b9c-be11-1cdd5d0ea598

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalialan ohjaaja

Raahen Ensi- ja Turvakoti ry
Raahe
Pohjois-Pohjanmaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 26.04.2024

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti