Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, lastensuojelun avopalvelut, Lappeenranta

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Haluatko tehdä töitä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin eteen? Etsimme joukkoomme vakituiseen palvelussuhteeseen 7.6.2024 alkaen


SOSIAALIOHJAAJAA LASTENSUOJELUN AVOPALVELUIHIN

Lastensuojelun avopalvelut sijoittuvat Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lastensuojelun sosiaalityön ja yhteisten erityispalveluiden vastuuyksikköön. Lastensuojelun avopalveluiden sosiaaliohjaajana teet työtä lastensuojelun arviointitiimissä sekä Lappeenrannan poliisiasemalla. Sosiaaliohjaajana osallistut lastensuojeluilmoitusten käsittelyyn, lapsen ja perheen palvelutarpeen arviointiin, lastensuojelun tarpeen selvittämiseen ja suunnitelmalliseen avohuollon työskentelyyn sosiaalityöntekijän työparina. Työtä tehdään systeemisellä työotteella. Työssä noudatetaan lastensuojelulain määräaikoja ja työ sisältää asiakasasioiden kirjaamista.

Työskennellessäsi poliisiasemalla sosiaaliohjaajana hoidat poliisin toiminnan yhteydessä ilmeneviä sosiaalityön ja lastensuojelun tehtäviä sekä palveluohjaat poliisin asiakkaita. Sosiaaliohjaajana vastaanotat ja kirjaat poliisilta tulevia lastensuojeluilmoituksia ja sosiaalihuoltolainmukaisia ilmoituksia sekä osallistut alaikäisten poliisikuulusteluihin. Sosiaaliohjaaja tekee vakavan väkivallan uusiutumisen riskinarviointia ja toimii moniammatillisen MARAK-työryhmän jäsenenä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aktiivinen ja asiakaslähtöinen työote sekä sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Katsomme eduksi kokemuksesi lastensuojelutyöstä sekä lähisuhdeväkivallan vastaisesta työstä. Ymmärrys alaikäisistä rikosprosessista katsotaan myös eduksi.

Työn tueksi tarjoamme esimiehen ja kollegoiden tuen, työnohjausta ja moniammatillista työskentelyä. Arvostamme kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä valmiutta pari- ja tiimityöhön.

Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia. Toiminta-alueena on koko Etelä-Karjala.

Kelpoisuutena on Sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi).

Poliisiasemalla työskentely edellyttää suojelupoliisin tekemää suppeaa turvallisuusselvitystä.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostausta selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Virassa edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Me työnantajana välitetään sinusta ja tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:


- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi

- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa

- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen

- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia

- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen

- savuttoman työympäristön

- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet

Yhteystiedot

22.4.2024 alkaen

Toimintayksikön esihenkilö

Sanna Aho

puh. 040 358 1769

[email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti