Etelä-Karjalan hyvinvointialue EKHVA

Etelä-Karjalan hyvinvointialue EKHVA

IHMINEN SE ON LÄÄKÄRIKIN Tule meille töihin. – Täällä sie voit olla sellainen kuin olet.

Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Visiomme on, että meillä on tulevaisuudessa Suomen onnellisimmat työntekijät.

Etelä-Karjalan hyvinvointialue on monien mahdollisuuksien työpaikka. Meitä onnellisia on jo kaikkiaan noin 5 500 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä ​meillä on noin 100.

Etelä-Karjalan hyvinvointialueen visiona on kunnianhimoisesti olla Suomen onnellisin työyhteisö vuoteen 2030 mennessä.

Hyvinvointialueella tiedetään, että vain työhönsä sitoutunut ja työssään arvostusta kokeva työntekijä voi tuottaa ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme ja siten hyvinvointia koko Etelä-Karjalan maakunnan asukkaille. Siksi henkilöstö on Etelä-Karjalan hyvinvointialueelle ykkösasia.

Meillä on jatkuvasti kysyntä​ä erilaisille osaajll​e. Testaa soveltuvuutesi!

Etelä-Karjalan hyvinvointialue on mahtava paikka kehittyä ja tehdä merkityksellistä työtä.

Meillä on jatkuva tarve innokkaille ja motivoituneille lääkäreille niin perusterveydenhuollossa kuin lähes kaikilla erikoisaloilla. Lupaamme tehdä kaikkemme, että pääset tekemään juuri sitä työtä, mitä rakastat.

Hyvinvointialueemme etsii oppimiseen tai kouluttamiseen motivoituneita lääkäreitä, jotka haluavat olla mukana luomassa terveydenhuollon uutta aikakautta. Koulutus on meille tärkeää!

Tervetuloa edelläkävijöiden ja tulevaisuuden terveydenhuollon toteuttajien joukkoomme!

Lue meistä lisää.

Related jobs