Skip to main content

Sosiaaliohjaaja, Seniori-info, Hanko ja Raasepori

Hei sosiaaliohjaaja, tule meille työkaveriksi loistotiimiin! Haemme Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle ikääntyneiden palveluiden Seniori-infon gerontologisen sosiaalityön tiimiin sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkaan. Työskentelykuntinasi tulee olemaan pääasiassa Hanko ja Raasepori, mutta mahdollisesti työtehtäviä on myös muissa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen kunnissa.

Meillä tehdään työtä asianmukaisilla välineillä ja etätyö on mahdollista. Pääset mukaan kehittämään ja yhtenäistämään koko Länsi-Uudenmaan alueen kattavaa gerontologista sosiaalityötä. Gerontologisen sosiaalityön tiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, 12 sosiaalityöntekijää ja 4 sosiaaliohjaajaa sekä työskentelyyn osallistuu lisäksi muutamia sosiaalityöntekijöitä ja -ohjaajia, joiden kotipesä on toisaalla. Täällä tehtäviisi kuuluu asiakkaan kotona asumisen tukeminen sosiaaliohjauksen keinoin. Työssä painottuvat talousasioihin liittyvät kysymykset, myös täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätösten tekeminen ovat osa työtehtäviä. Työ on liikkuvaa, sitä tehdään asiakkaiden kotona tilanteesta riippuen joko yksin tai työparin kanssa. Osana tiimiämme sinun on mahdollista tehdä vaikuttavaa työtä alueen ikäihmisten parissa.

Työpaikan nimi ja osoite: Seniori-info, Karvasmäentie 6, 02740 Espoo
Työaika: 38h 15min/vko
Tehtävä on määräaikainen.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja kykyä tiimi- ja verkostotyöhön. Pystyt toimimaan sujuvasti sekä suomen että ruotsin kielellä.

Arvostamme kokemusta monialaisesta tiimityöstä sekä kehittämismyönteisyyttä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-580-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Sanna Taina, [email protected], p. 0468772733. Tavoitettavissa parhaiten sähköpostilla.
Työpaikan osoite: Karvasmäentie 6, 02740 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 2840,82 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Kesätyö
Hakuaika päättyy: 29.05.2023 12:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-03-580-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 11.05.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 100d1c19-be5e-428a-b973-beff7480e866

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti