Skip to main content

Sosiaaliterapeutti, Vuosaaren päihdepoliklinikka

Määräaikainen työsuhde, Vuorotteluvapaasijaisuus

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Asumis-, kriisi- ja päihdepalvelut, Vuosaaren päihdepoliklinikka

Työavain: SOTEPE-02-197-24
Haku Päättyy: 02.05.2024 klo 16:00
Palkka: 3401,92 e/kk
Palvelussuhde: 1.7.2024 - 8.10.2024
Työpaikan osoite: Kahvikuja 3A, 00990, Helsinki

Kiinnostaako työ päihdeasiakkaiden parissa? Haemme Vuosaaren päihdepoliklinikalle sosiaaliterapeuttia vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 1.7.2024 - 8.10.2024.

Päihdepoliklinikkamme ovat osa terveys- ja hyvinvointikeskustoimintaa, jossa tehdään yhteistyötä asiakkaan terveyspalveluiden kanssa arvioinnin, hoidon ja palvelujen saamisen sujuvoittamiseksi.

Helsingin päihdepalveluissa ja päihdepoliklinikoilla toteutetaan toipumisorientaation mukaista hoitoa ja kuntoutusta.

Työ on itsenäistä ja monipuolista. Sosiaaliterapeutti työskentelee osana moniammatillista tiimiä. Tehtäviin kuuluu psykososiaalinen hoito ja kuntoutus, riippuvuuksien hoito-ohjelmien toteuttaminen, hoidollisten ryhmien ohjaaminen, päihdetyö ja päihdearvioiden tekeminen osana moniammatillista työryhmää.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Lisäksi tiimillä on työnohjausta, Helsingin kaupunki tarjoaa myös monipuolista koulutusta.

Kaupungin työntekijänä voit hakea vuokra-asuntoa Auroranlinnalta, jonka asunnot ovat markkinatasoa edullisempia ja työntekijöidemme asuntohakemukset etusijalla.


Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus tai psykologian maisteri (ylempi korkeakoulututkinto) ja laillistus Suomessa tai ylempi korkeakoulututkinto pääaineena sosiaalipsykologia.

Tehtävässä edellytetään sosiaalityöntekijöiltä ja psykologeilta rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä yhtäjaksoisesti tai osissa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuuden alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Yhden päivän työttömyys riittää, jos sijainen on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään yksi vuosi.

Lisäksi edellytämme kiinnostusta ryhmien pitämiseen.

Luemme eduksi:
kokemuksen päihdetyöstä, Helsingin palvelujärjestelmän tuntemisen sekä Apotti-osaamisen.

Tuotamme hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta helsinkiläisille vahvalla osaamisella ja yhteistyöllä. Olemme yksi Suomen suurimmista sote- ja pelastuspalveluiden tuottajista, ja meillä työskentelee yli 15 000 aitojen tekojen ja kohtaamisten ammattilaista. Rakennamme yhdessä parempaa kaupunkia, jossa jokainen voi elää hyvää elämää.

Me sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset haluamme olla helsinkiläisten apuna ja tukena eri elämänvaiheissa: olemme kanssakulkijoina niin neuvolaikäisille, lapsille, nuorille, aikuisille, perheille kuin ikääntyneillekin. Teemme merkityksellistä työtä tarjoamalla yhdenvertaiset ja laadukkaat hyvinvointia ja terveyttä tukevat palvelut.

Tähtäämme ensiluokkaiseen henkilöstökokemukseen, ja tavoitteenamme on henkilöstön työhyvinvoinnin ja viihtyvyyden varmistaminen. Työntekijöidemme mukaan vahvuuksiamme ovat monipuoliset työtehtävät, hyvä työilmapiiri ja mahdollisuus jatkuvaan oppimiseen sekä oman työn kehittämiseen. Esihenkilötyötä tukemalla edistämme jokaisen työntekijämme menestymistä työssään.

Seuraa meitä somessa @sotehelsinki ja @stadinbrankkari.

Sopimusala
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Johtava sosiaalityöntekijä Mikael Hästö, p. 09 310 62447

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti