Skip to main content

Sosiaalityöntekijä, Etelä-Espoon lastensuojelu

Tervetuloa Länsi-Uudellemaalle ja Espooseen tekemään parasta lastensuojelua!
Haemme mukavaan ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme Etelä-Espoon lastensuojeluun uutta sosiaalityöntekijää!

Olemme vasta yhdistyneet kahdesta aluetoimistosta yhdeksi uudeksi lastensuojelun avohuollon tiimiksi. Uudessa työyhteisössämme työskentelee 25 sosiaalityöntekijää, 11 sosiaaliohjaajaa, 1 ohjaaja sekä 3 toimistosihteeriä. Työyhteisöä johtaa neljä johtavaa sosiaalityöntekijää yhdessä johtamisen periaatteella. Meillä työskentelee myös kokemusasiantuntijavanhempi.

Työntekijöiden tukena ovat niin esihenkilöt, työyhteisö kuin työnohjaus. Esihenkilöt ovat läsnä ja hyvin tavoitettavissa. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen ja huumorintajuinen. Meillä työskentelee sekä pysyviä, pitkän kokemuksen omaavia työntekijöitä, että työuransa alussa olevia ammattilaisia. Uudet työntekijät otetaan ilolla vastaan ja heille tarjotaan perehdytys. Reflektointi ja työtoverin tuki ovat meille tärkeitä asioita arjen työssä. Työskentelemme asiakkaiden kanssa sekä itsenäisesti että hyödyntäen työparityöskentelyä. Meillä työskennellään systeemisen lastensuojelun mukaisesti ja tiimien tukena toimii perheterapeutti.

Tämän lisäksi Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja, kuten liikunta-/kulttuuriedun, työmatkalippuedun sekä työterveyspalvelut. Opintojaan viimeistelevällä sosiaalityöntekijälle mahdollistuu kahden kuukauden graduvapaa. Työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä etätöitä työmme luonne huomioon ottaen.

Toimistomme sijaitsee Niittykummun uudessa perhekeskuksessa, osoitteessa Niittyportti 4. Perhekeskukseen on hyvät kulkuyhteydet julkisella liikenteellä ja se sijaitsee lähellä Niittykummun metroasemaa. Perhekeskuksen kiinteistössä toimii myös lounaskahvila ja -ravintola. Niittykummussa saman katon alla toimii laaja joukko perheiden kanssa työskenteleviä ammattilaisia - lisäksemme perhesosiaalityö, perheneuvola, lastenpsykiatrinen yksikkö, lasten kuntoutuspalvelut sekä neuvola. Työtilat ovat vasta remontoidut, työvälineet ovat modernit ja työntekijöiden käytössä on työpaikan autoja.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluu lasten ja heidän perheidensä ohjaus ja neuvonta, palvelutarpeen arvioinnit, avohuollon suunnitelmallinen sosiaalityö, sijoitusprosessit sekä osallistuminen virka-aikaiseen päivystykseen ja ensiarviointiin.

Lastensuojelu on osa perhe- ja sosiaalipalveluja. Pidämme tärkeänä asiakaslähtöisyyttä, varhaista tukea ja moniammatillista työskentelyä. Kehitämme lastensuojelua yhdessä asiakkaiden ja muiden perhepalvelujen toimijoiden kanssa.

Työpaikan nimi ja osoite: Etelä-Espoon lastensuojelu, Niittykummun perhekeskus, Niittyportti 4, 02200 Espoo
Työaika: 37h 45min / vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä kiinnostusta systeemisestä lastensuojelusta.
Lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme: kokemusta lastensuojelun sosiaalityöstä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön, verkostotyön osaamista, kiinnostusta työn kehittämiseen sekä kielitaitoa.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-742-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Karoliina Hurme tel. 040 5088640 sekä johtava sosiaalityöntekijä Linda Tirri 040 6366342
Työpaikan osoite: Niittyportti 4, 02200 Espoo
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3968,40 €/kk
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 04.12.2023 13:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-742-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 20.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 5d6f63e6-fdba-4850-9fcd-f6f0de12632f

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, Etelä-Espoon lastensuojelu

Espoo
Uusimaa
Vakituinen, Kokopäiväinen, Etätyö

Julkaistu 04.12.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti