Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden päivystys

Tervetuloa Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueelle, lapsiperheiden sosiaalipalvelujen virka-aikaisen päivystyksen sosiaalityöntekijän virkaan Lohja-Karkkila-Vihti alueelle.

Haemme nyt osaavaan joukkoomme sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan uudistuvaan päivystystiimiin. Virka-aikaisen lapsiperheiden sosiaalipalvelujen päivystys-tiimin sosiaalityöntekijänä pääset yhteydenottojen ja lastensuojeluilmoitusten perusteella laatimaan lapsen ja perheen tilanteessa 7 arkipäivän aikaista ensiarviointia yhdessä tiimin kanssa.

Sosiaalityöntekijänä toteutat yhdessä tiimin sosiaaliohjaajien ja toisen sosiaalityöntekijän kanssa palvelutarpeen ensiarviointia, palveluohjausta sekä vastaatte tarvittaessa kiireellisten lastensuojelullisten toimenpiteiden toteutuksesta. Työhösi kuuluu oleellisesti ohjaus sekä neuvonta ja lyhytaikaisen tuen tarjoaminen perheelle 7 arkipäivän arvioinnin aikana. Työtä toteutetaan niin itsenäisesti, parityönä kuin verkostoyhteistyönä.

Sosiaalityöntekijän tehtävissä painottuu systeeminen työote. Työ on erittäin monipuolista, erilaisista taustoista tulevien perheiden kanssa työskentelyä. Tavoitteena on tukea perheen, lapsen / nuoren toimintakykyä ja arjessa selviytymistä, ohjata heitä tarvitsemiensa palvelujen piiriin. Tiimi toteuttaa tiivistä yhteistyötä alueellisesti muiden yksiköiden kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, ammatillisesti haastavan työn, jossa pystyt kokonaisvaltaisesti hyödyntämään osaamistasi.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue. Asemantie 30, 03100 Vihti, LUVNin muut toimipisteet Lohja-Vihti-Karkkila- alueella.
Työaika: 37h 45min/vko. Liukuva työaika klo 07.00-18.00 on käytössä, mutta tehtävän luonne sitoo työntekijää päivystystehtävän vuoksi pääasiassa työskentelemään arkisin 8.00-15.00.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakituinen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: laaja-alaista sosiaalipalvelujen ja lainsäädännön tuntemusta. Vahva ammatillinen osaaminen lastensuojelun sosiaalityöstä sekä aiempi kokemus päivystyksellisen työn hoidosta katsotaan eduksi. Työn luonne vaatii matkustamista, joten ajokortti tulisi löytyä.

Arvostamme: erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kykyä pari- ja tiimityöskentelyyn sekä laaja-alaiseen viranomaisyhteistyöhön. Olethan kehittämismyönteinen sekä omaat hyvät dokumentointi- ja organisointitaidot. Eduksi katsomme myös ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen taidon.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon lisäksi mm. lounasedun. Saat käyttöösi vuodessa 300 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Yhteystiedot: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-754-23/fi_FI
Tehtävästä lisätietoja antaa johtava sosiaalityöntekijä Kirsi Perttala, [email protected] / p.044 042 1206
Työpaikan osoite: Asemantie 30, 03100 Nummela
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3968,40€/kk
Työ alkaa: 20.11.2023
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 30.11.2023 13:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-754-23/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 15.11.2023 00:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: b798fd07-552b-46f5-847e-fa00693d0404

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden päivystys

03100 Nummela
03400 Vihti
Uusimaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 30.11.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti