Skip to main content

Sosionomi, sairaanhoitaja tai toimintaterapeutti

Haluaisitko tehdä merkityksellistä työtä ja päästä toteuttamaan LAKU-perhekuntoutusta moniammatillisessa tiimissä? Etsimme osaavaan joukkoomme kuntoutuksen ammattilaisia Hyvinkäälle - olet lämpimästi tervetullut meille!

LAKU-perhekuntoutus on Kelan tarjoamaa moniammatillista kuntoutusta. Kuntoutus on tarkoitettu neuropsykiatrisen diagnoosin saaneille 5-15-vuotiaille lapsille tai nuorille ja heidän perheilleen. Perhekuntoutuksen yleisenä tavoitteena on tukea lapsen psykososiaalista kehitystä ja arjen sujumista eri ympäristöissä. Kuntoutuksen sisältö räätälöidään yhdessä perheen tarpeiden pohjalta. Lisätietoa kuntoutuspalvelusta löydät osoitteesta https://www.coronaria.fi/kuntoutuskurssit-ja-valmennukset/laku-perhekunt....

Työskentelet Hyvinkään Sveitsin toimipisteestä käsin, joten toimipisteesi on upean luonnon ympäröimä. Lisäksi toteutat koti- ja verkostokäyntejä asiakkaan toimintaympäristössä Uudenmaan alueella. Osa tapaamisista voidaan toteuttaa myös etäkuntoutuksena. Teemme tiimissä tiivistä yhteistyötä ja ilmapiiri on meillä positiivinen ja lämminhenkinen, huumoriakaan unohtamatta.

Löydä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä

Meillä jokaisen elämäntilanne otetaan huomioon. Voit työllistyä työsopimussuhteeseen erilaisilla palkka- ja palkkiomalleilla. Työskentelet Vantaan toimipisteestä käsin, sekä toteutat koti- ja verkostokäyntejä Uudenmaan alueella. Osa tapaamisista voidaan toteuttaa myös etäkuntoutuksena. Meillä on käytössä joustava työaika arkisin klo 8-18 välillä, eli voit suunnitella työn rytmin itsellesi sopivaksi. Työsuhdemuotoa tai työaikaa voidaan muokata elämäntilanteesi muuttuessa, koska meille on tärkeää löytää sinulle sopivin ratkaisu. Me Coronarialla olemme ylpeitä siitä, että meillä tehdään töitä moniammatillisesti ja joustavasti.

Haluamme, että onnistut työssäsi ja tarjoamme sinulle:

- Huolellisen perehdytyksen ja säännöllisen työnohjauksen sekä mentorimahdollisuuden.

- Mittavan henkilökohtaisen vuosittaisen koulutusbudjetin.

- Viikoittaiset sisäiset koulutukset

- Suomen laajimman kuntoutuksen koulutuskalenterin Profession kautta.

- Kattavat työsuhde-edut, joiden sisältöihin pääset itse vaikuttamaan.

- Laadukkaat työvälineet ja tilat käyttöösi.

- Laajan materiaalikirjaston terapiatyön toteuttamisen tueksi.

- Lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Menestyäksesi työssä tarvitset:

- Toimintaterapeutin, sosionomin tai sairaanhoitajan (erikoistuminen psykiatriaan tai mielenterveys- ja päihdetyöhön) tutkintoa sekä Valviran laillistusta. Eduksi katsomme neuropsykiatrisen valmentajan tutkinnon.

- Valmistumisen jälkeen kokemusta lasten neuropsykiatrisiin sairauksiin liittyvästä kuntoutus ja/tai hoitotyöstä ja perheiden kanssa työskentelystä vähintään 6kk ajalta

- Ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta tarvittaessa.

- Joustavaa työotetta sekä positiivista asennetta.

- Tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi.

- Tehtävään valitun on esitettävä rikostaustaote alaikäisten kanssa toimimiseen.

Hae tänään ja liity Coronarian tiimiin

Työpaikka on haettavissa Coronarian kuntoutusliiketoiminnan rekrytointisivuston kautta: https://ats.talentadore.com/apply/sosionomi-sairaanhoitaja-tai-toimintat...

Huomioithan että käsittelemme saapuneita hakemuksia jo hakuajan aikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Heli Tuominen p. 044 7002016 tai [email protected] sekä rekrytointikoordinaattori Miia Suomi p. 0401498401 tai [email protected]

https://youtu.be/yOjUL5aWulI

Yhteystiedot: Miia Suomi
rekrytointikoordinaattori
[email protected]
Työpaikan osoite: Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, 05900 Hyvinkää
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Työskentelyn aloitus sovitaan yhdessä
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 02.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/6211f004-c...
Ilmoitus jätetty: 17.04.2024 16:24
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 6211f004-cf67-4847-9a73-37a4576f882a

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Coronaria vaikuttavuus

Coronaria synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen fyysiseen terveyteen ja työpaikkojen luomiseen, luokissa Terveys ja Yhteiskunta.

Coronaria synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Coronaria

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Coronaria Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti