Skip to main content

Talouspäällikkö

Etsimme kokenutta talouspäällikköä vastaamaan Korjauspartnerit -konsernin talouden hallinnasta. Palkka +5000 €/kk.

Työnantaja  Korjauspartnerit Oy

Missä: Helsingin, Turun tai uusi Tampereen toimisto, myös etätyö sallittua.

Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Työnkuva: Budjetin suunnittelu, seuranta ja kehittäminen. Sisäinen ja ulkoinen laskenta. Raportointi johdolle ja hallitukselle suomeksi ja englanniksi. Liiketoiminnan ja markkinan analysointi. Taloushallinnon prosessien kehittäminen. Yhteistyö kirjanpidon kanssa. Johtoryhmätyöskentely. Vaihtelevat kehityshankkeet.

Mitä etsimme: Itseohjautuvaa ja innovatiivista henkilöä, joka taloudellisten lukujen ymmärtämisen lisäksi on valmis työskentelemään kädet savessa kasvavan konsernimme toimintojen kehittämiseksi.

Vaatimukset: KTM, +5 vuotta kokemusta taloushallinnon asiantuntijatehtävistä.

Mahdollisuuksia: Talouspäällikön tehtävä on uusi, jossa työnkuva tarkennetaan hakijan osaamista ja kokemusta parhaiten vastaavaksi.

Palkka ja edut: Palkka vähintään 5000 €/kk, tarkka summa määräytyy osaamisen ja kokemuksen mukaan. Etuihimme kuuluu mm, tulospalkkiojärjestelmä, hammashoito, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, työsuhdepyörä. Lisäksi työnantaja tarjoaa kattavimmat mahdolliset työterveyspalvelut ja vakuutukset mitä markkinoilta saa.

Mitä teemme: Korjausrakentamisen ja teollisuuden konsultointia (suunnittelu, projektinjohto, valvonta, muut asiantuntijatehtävät)

Lisätietoja yrityksestä: Vuonna 2017 perustettuun yritykseen, nykyiseen konserniin kuuluu neljä osakeyhtiötä, joissa työskentelee yhteensä yli 75 työntekijää. Konsernin viime vuoden liikevaihto oli 5,5 miljoonaa euroa.

Miksi rekrytoimme: Yrityksen vahva kasvutahti ja pääomasijoittajan mukaantulo yrityksen toimintaan luo tarpeen erilliselle talouden hallinnan ja kehittämisen asiantuntijalle.

Hakuprosessi: Jätä hakemuksesi hakulomakkeelle. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 11.6. Aloitus sopimuksen mukaan, viimeistään syyskuun alussa.

Lisätietoja: Korjauspartnerit Oy toimitusjohtaja Jussi Eronen ([email protected] 040 738 6236) sekä HR-asiantuntija Joonas Vesaaja ([email protected] 044 541 8250)

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Talouspäällikkö

Helsinki
Turku
Tampere
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen
5 - 10 vuotta
Ylempi korkeakoulututkinto
5000 - 6000 €

Julkaistu 26.05.2023

Company Personnel: 
50 - 99 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti