Skip to main content

Tax Advisor, Lahti tai Lappeenranta

KPMG on yksi maailman johtavista asiantuntijaorganisaatioista. Palveluihimme kuuluvat tilintarkastus-, vero- ja laki- sekä neuvontapalvelut. Me KPMG:llä uskomme, että yhteinen arvomaailma on avain työtyytyväisyyteen, kasvuun ja sitoutuneisuuteen. Kulttuurimme perustuu yrityksemme arvoihin. Toimimme rehellisesti, ajattelemme rohkeasti ja tähtäämme erinomaisuuteen. Arvostamme toisiamme ja työskentelemme yhdessä kohti parempaa.

Tax Advisor Lahteen ja Lappeenrantaan

Me KPMG:llä etsimme uransa alkuvaiheessa olevaa veroasiantuntijaa osaksi vero- ja lakitiimiämme Lahden tai Lappeenrannan toimipisteeseemme - olisitko se sinä?

Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen. Työsi aloituksesta voimme sopia joustavasti.

Vero- ja lakipalveluidemme ryhmään kuuluu 330 asiantuntijaa ympäri Suomen. Palvelukokonaisuutemme kattavat laajasti yritysten ja julkishallinnon toimijoiden vero- ja lakipalvelut. Toimeksiannoissa työskentelemme jatkuvassa vuorovaikutuksessa muiden KPMG:n verotuksen, liikejuridiikan, tilintarkastuksen ja neuvontapalveluiden asiantuntijoiden kanssa valtakunnallisesti.

Tehtäväsi Tax Advisorina voivat pitää sisällään

  • Yritysasiakkaidemme ja yrittäjien verotusta koskevien monipuolisten ja vaihtelevien toimeksiantojen hoitamista käsittäen muun muassa verotuksen ennakkoratkaisuja, muutoksenhakuprosesseja ja veroilmoituksia koskevia tehtäviä
  • Erilaisten omistus- ja rakennejärjestelyjen verotuksellisesta suunnittelusta ja toteutuksesta vastaamista
  • Palkitsemiseen ja sitouttamiseen liittyvien järjestelyjen suunnittelun ja toteutuksen tehtäviä
  • Tehtäväsi voivat painottua aiemman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan juridiikan ja/tai verotuksen eri osa-alueille. Viime kädessä juuri sinun toiveesi ja oma intohimosi määrittää uraasi parhaiten ja haluamme ennen kaikkea kuulla sinua motivoivista aihealueista ja, miten me KPMG:llä voimme mahdollistaa sinulle mielekkään urapolun!

Odotamme sinulta

  • Oikeustieteellistä, kaupallista tai hallintotieteellistä loppututkintoa
  • Vähintään vuoden työkokemusta liikejuridiikan tai yritysverotuksen tehtävistä.
  • Kokemusta olet voinut hankkia esimerkiksi yritysjuristin tehtävistä, verohallinnosta, taloushallinnon tehtävistä, tilintarkastusyhteisöstä tai laki- tai asianajotoimistosta opintojesi aikana tai valmistuttuasi.
  • Erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.
  • Halua tuottaa omalla toiminnallasi ja osaamisellasi lisäarvoa asiakkaillemme sekä auttaa heitä menestymään monimutkaistuvassa toimintaympäristössä.
  • Rohkeaa ja proaktiivista otetta tekemiseen sekä halua toimia asiakkaiden parissa.

Tarjoamme sinulle

  • Upean mahdollisuuden päästä kehittämään ja rakentamaan vero- ja lakipalveluiden liiketoimintaa KPMG:llä sekä hyödyntämään omaa osaamistasi innostavassa tiimissämme.
  • Kansainvälisen työympäristön, jossa pääset palvelemaan kotimaisten ja ulkomaisten asiakasyritystemme moninaistuvia tarpeita.
  • Monipuoliset kehitys- ja koulutusmahdollisuudet, jotta pääset kehittymään asiantuntijana omassa roolissasi ja oman kiinnostuksesi mukaan sekä rakentamaan personoitua urapolkua.
  • Laaja-alaiset työhyvinvointia tukevat palvelut sekä työelämän tasapainon varmistamiseksi tuemme myös erilaisia vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia
  • Sopivasti haastetta työssäsi ja me olemme myös valmiita tarjoamaan sinulle kaiken tukemme, jotta pystyt parhaimpaasi niin asiantuntijana kuin vero- ja lakipalveluidemme tarjoajana!

Kiinnostuitko?

Jos yllä oleva teksti kuvasi juuri sinua tai muuten herätti mielenkiintosi, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.5.2024! Hakiessasi tehtävään, pyydämme sinua liittämään CV:si ja hakemuskirjeesi. Huomioithan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Haastattelemme potentiaalisia ehdokkaita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Aloitus on sovittavissa joustavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Itäisen alueen vero- ja lakipalvelujen johtaja Paavo Martikainen, numerosta +358 20 760 3244. Rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Talent Acquisition Advisor Christinaan, [email protected].

 

KPMG Finland vaikuttavuus

KPMG Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja tiedon luomiseen, luokissa Yhteiskunta ja Tieto.

KPMG Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for KPMG Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko KPMG Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tax Advisor, Lahti tai Lappeenranta

Lahti
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.05.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti