Skip to main content

Team Lead Yritysasiakkaat ja maksuliikenne palvelualueelle Kuopioon

Etsimme Kuopioon Team Leadia Yritysasiakkaat ja maksuliikenne palvelualueen yksikköön! Työt tehtävässä alkavat 2.5.23. Oletko juuri sinä etsimämme henkilö?

Tribedo on OP Ryhmän pitkäaikainen kumppani ja tukee OP:n toimintoja monipuolisissa tausta- ja asiantuntijatehtävissä.

Haemme Tribedon Yritysasiakkaat ja maksuliikenne palvelualueelle Team Leadia vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Kuopioon. Tehtävä sijoittuu Yritysasiakaspalveluun, jossa tiimin työtehtävät koostuvat pääosin monikanavaisesta asiakaspalvelusta sekä back-office tehtävistä.

Team Leadina tulet vetämään 10-15 henkilön tiimiä. Työtehtäviisi kuuluvat hallinnollisen esihenkilön tehtävät, arjen yhteistyö tilaavan OP:n kumppanin kanssa, rekrytointien edistäminen, sekä oman tiimin ja palvelualueen johtaminen laatu- ja tulostavoitteiden mukaisesti. Vastaat oman tiimisi suorituksen johtamisesta valmentavalla otteella sekä seuraat tavoitteiden saavuttamista säännöllisesti. Osallistut oman tiimisi rekrytointeihin sekä uuden tiimiläisen perehdyttämiseen sovittujen toimintamallien mukaisesti. Työssäsi toimit osana palvelualueen johtotiimiä muiden Team Lead -kollegoidesi kanssa ja raportoit palvelualueen johtamisesta vastaavalle Service Area Managerille.

Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta vastuullisesta palveluiden ohjaamisesta sekä valmentavista tehtävistä. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen finanssialalta ja erityisesti yritysasiakkaiden parista.

Sinulla on vahva asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen ote ja näyttöjä erinomaisista tiimityöskentelytaidoista. Kehität tiimiäsi valmentavan esihenkilötyön opein, auttaen jokaista toimihenkilöä kasvamaan omassa tehtävässään asiakaspalvelun ammattilaiseksi.

Tehtävässään Team Lead mahdollistaa ja varmistaa tiiminsä hallitun kasvun, edistää yhtiömme työnantajamielikuvaa sekä kasvattaa tiimin kyvykkyyttä. 

Menestyt tehtävässä, kun olet yhteistyökykyinen, ratkaisukeskeinen, muutosmyönteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Ajattelet liiketoimintalähtöisesti, mutta myös HR-näkökulma on lähellä sydäntäsi ja tukena päätöksenteossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön ketterässä ja kehittyvässä organisaatiossamme sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden kehittyä esihenkilötyössä. Tehtävän palkkaus on 2900–3400 €/kk. Työtä tehdään hybridi-mallissa.

Tehtävään valitulta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja hänelle teetetään huumausainetesti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin haethan tehtävää välittömästi. Edistämme rekrytointia jo hakuaikana, ja tehtävä voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika tehtävään on 23.4.23 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelualueen Service Area Manager Niina Ahola. Tavoitat hänet puhelimitse 0505986554 11.4. klo 15.00-16.00, 14.4. klo 10.00-11.00, 18.4. klo 12.00-13.00.


Tribedo on OP Ryhmän henkilöstökumppani.

Tribedo tukee OP:n menestystä saattamalla yhteen osuvat työt osaavien tekijöiden kanssa. Välitämme paitsi työtä ja tekijöitä myös työstä ja tekijöistä – siksi olemme erityisen hyviä saattamaan yhteen juuri oikeat ihmiset ja työpaikat. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Team Lead Yritysasiakkaat ja maksuliikenne palvelualueelle Kuopioon

Kuopio
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 17.04.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti