Skip to main content

TET-harjoittelu Veho Oy Ab, 1 paikka/viikko 

Sijainti: Vehkalantie 10, Vantaa 

Harjoittelun ajankohta: Kevät 2024: viikko 20. Harjoittelun pituus on 1 viikko. 

Työaika: 09:00–15:00 

Ovatko työtilat esteettömät: Kyllä 

Kieli: suomi 

Mikä on Veho Oy Ab? 

Veho on suomalainen 1939 perustettu liikkumisen ratkaisuja tarjoava yritys, joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Liikevaihtomme 2022 oli 1 684 miljoonaa euroa ja meitä veholaisia on yli 2000. Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin.  

Vuonna 2023 Veho sai Great Place To Work® (GPTW) -sertifikaatin Suomessa, Latviassa, Liettuassa ja Ruotsissa.  Autoilun, kuljetuksen ja liikkumisen murroksessa tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Tavoitteenamme on, että asiakaskokemus ylittää odotukset. Sen saa aikaan henkilöstö, jonka hyvinvoinnista ja osaamisesta pidämme huolta. Meillä kaikilla veholaisilla on jatkuva halu oppia uutta ja intohimo olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi ja vastuullisesti. 

Työtehtävät 

Veho maahantuo, myy ja huoltaa Mercedes-Benz –merkkisiä henkilö- ja hyötyajoneuvoja (kuorma-, paketti- ja linja-autoja). Saat loistavan tilaisuuden päästä näkemään, minkälaista on työskennellä autoilun kärkimerkin parissa!    

TET-viikkosi aikana pääset tutustumaan huoltopäällikön, työnjohtajan, assistentin, varaosamyyjän, automyyjän ja autovuokraustoiminnan työtehtäviin Veho Vehkalan hyötyajoneuvopuolen toimipisteessämme.  Takaamme sinulle mielenkiintoisen TET-viikon, viihtyisän työympäristön sekä mukavat työkaverit!  

Vehon TET-harjoittelu sopii hyvin nuorelle, joka on kiinnostunut 

Autoalasta tai tekniikasta. 

Näin haet 

Haethan TET-paikkaa ottamalla yhteyttä sähköpostitse [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti