Skip to main content

Timanttinen asiakaspalvelun ammattilainen

Oletko sinä seuraava muutoksen tekijämme?

Hei sinä, joka haluat olla mukana luomassa elinvoimaisempaa maapalloa tuleville sukupolville! Liity rohkeaan joukkoomme. Olemme maailman johtava uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin. Luodaan yhdessä muutosta kohti vastuullisempaa tulevaisuutta.

Etsimme juuri sinua

Timanttista asiakaspalvelun ammattilaista

osaksi asiakaspalvelutiimiämme Marketing & Services -liiketoimintayksikköön Espooseen.

Työssäsi tulet vastaamaan monipuolisesti sekä puhelimitse, chatin kautta että sähköpostitse tuleviin yhteydenottoihin ja palvelet asiakasta hänen tilanteessaan parhaalla mahdollisella tavalla. Ensisijainen tavoitteesi on löytää jokaiselle asiakkaallemme juuri hänen tarpeisiinsa sopiva ratkaisu.

Nesteen asiakaspalvelun vastuulla on toteuttaa laadukasta ja tehokasta asiakaspalvelua Nesteen asiakkaille Suomessa. Asiakaspalvelussa vastaamme Neste-korttiin ja eri Nesteen palveluihin liittyvistä asiakaspalvelutoiminnoista sekä laajan asemaverkostomme neuvontapalvelusta. Täällä toimitaan myös polttonesteiden, voiteluaineiden, kemikaalien tilausten, toimituskyselyiden ja myynnin parissa.

Tule meille

Luomme muutosta. Työskentelemme inspiroivassa ja kehittyvässä liiketoimintaympäristössä, jossa kaikella, mitä teemme, on yksi tarkoitus: luoda elinvoimaisempi maapallo tuleville sukupolville. Kasvamme uusiutuvissa ja kiertotalousratkaisuissa ja olemme vahvasti mukana vaikuttamassa tulevaisuuteen. Arvot näkyvät meillä arjessa joka päivä: me välitämme, me olemme rohkeita, me teemme yhteistyötä.

Välitämme toisistamme. Turvallisuus on kaiken tekemisemme ytimessä. Haluamme, että työmme tuntuu hyvältä ja tekee hyvää. Me Nesteellä edistämme kulttuuria, jossa jokainen on tervetullut ja tuntee olonsa turvalliseksi ja arvostetuksi omana itsenään.

Kasvamme yhdessä. Muutos tuo uusia mahdollisuuksia ja ruokkii rohkeutta ja uteliaisuutta. Globaalisti kasvavana yrityksenä tuemme jokaisen kehittymistä monipuolisilla oppimis- ja uramahdollisuuksilla. Teemme töitä yhdessä fiksusti ja joustavasti.

Lisäksi tarjoamme nesteläisille Suomessa erilaisia etuja, esimerkiksi henkilöstörahaston osana kokonaispalkitsemista, hyvän työterveyshuollon ja laajan sairaus- tai vakuutuskassan jäsenyyden. Tuemme myös vapaa-ajan harrastusmahdollisuuksia mm. tarjoamalla liikunta- ja kulttuurietuja.

Lisää työstä

Roolisi meidän tiimissä

 • Vastaat ensiluokkaisesta asiakaspalvelusta puhelimitse, sähköpostitse ja chatissä
 • Neuvot asiakkaita monipuolisesti (esimerkiksi) Neste-kortteihin, Neste-asemiin ja Nesteen palveluihin liittyen
 • Autat asiakasta OmaNesteen ja kotisivujemme käytössä, ohjeistat Neste Appin maailmassa ja selvittelet laskutukseen liittyviä asioita
 • Toteutat omalla toiminnallasi Nesteen arvoja myös asiakasrajapinnassa: Me välitämme, me teemme yhteistyötä, me olemme rohkeita

Onnistumisen avaimet tässä roolissa

 • Kokemus asiakaspalvelutyöstä
 • Kaupallinen koulutus
 • Ensiluokkaiset vuorovaikutustaidot ja yhteistyökyky
 • "Sherlockholmesmainen" kiinnostus selvittäää kinkkisimmätkin asiakkaan haasteet
 • Ymmärrys siitä, että asiakaspalvelu on jokaisessa kontaktissa myyntitilanne, vaikka varsinaista suoramyyntiä ei tekisikään
 • Oma-aloitteisuus 
 • Sujuva suomen ja englannin kielitaito

Arvostamme myös näitä vahvuuksia

 • Aiempaa työkokemusta contact centerissä
 • Ruotsin kielen taitoa

Koska asiakaspalveluumme kuuluu olennaisena osana myyntityö, ovat asiakaspalvelumme rautaiset ammattilaiset titteliltään myyntineuvottelijoita. Asiakaspalvelumme sijaitsee Nesteen pääkonttorissa Espoossa ja työssä on kiinteä työaika arkisin kello 8-16. Tarjoamme myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Palkkauksessa noudatetaan Kemian alan toimihenkilöiden työehtosopimuksen työnvaativuusluokkia.

Näin haet meille

Mietitkö vielä, kuinka hyvin sovimme yhteen? Tee lyhyt testi! neste.fi/peli.

Haluamme kuulla sinusta lisää! Odotamme ansioluetteloasi, saatekirjettäsi ja palkkatoivettasi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 18.2.2024. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä.

Jos sinulla on kysyttävää rekrytointiprosessista tai tehtävästä, ota yhteyttä Tytti Säilään, Service Manager, 050 458 4585.

Teemme parhaamme, jotta kuulet meistä viimeistään kahden viikon kuluessa hakuajan päättymisestä. Valitulle henkilölle tehdään terveystarkastus, johon sisältyy huumausainetestaus. Lisäksi valitusta henkilöstä tehdään hänen suostumuksellansa turvallisuusselvitys.

Neste

Neste tuottaa ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi ja kiertotalouden vauhdittamiseksi. 75 vuoden kokemuksella jalostamisesta olemme nyt maailman suurin uusiutuvan lentopolttoaineen ja uusiutuvan dieselin tuottaja sekä edelläkävijä uusiutuvien ja kierrätettyjen raaka-aineratkaisujen kehittämisessä polymeeri- ja kemikaaliteollisuudelle. Olemme asettaneet kunnianhimoiset tavoitteet ilmastolle, luonnon monimuotoisuudelle, ihmisoikeuksille sekä toimitusketjulle ja raaka-aineille. Tavoitteenamme on tehdä Porvoon jalostamosta Euroopan vastuullisin jalostamo vuoteen 2030 mennessä. Yhdessä kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on saavuttaa hiilineutraali ja luontopositiivinen arvoketju vuoteen 2040 mennessä. Menestystämme on luomassa 5 400 ammattilaista 16 maassa. Lue lisää: neste.fi/konserni. Inspiroidu tarinastamme.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Timanttinen asiakaspalvelun ammattilainen

Espoo
Kokopäiväinen, Hybridityö, Vakituinen

Julkaistu 19.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti