Skip to main content

Tuotantotyöntekijä

Etsinnässä positiivisen asenteen omaava

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄ

kokoonpanotehtäviin asiakkaallemme Oceanvolt Oy:lle Helsingin Konalaan!

Työnkuva

Tässä tehtävässä pääset toimimaan osana venealan edelläkävijätiimiä kokoonpanon ja siihen liittyvän laadunvalvonnan tehtävissä. Tuotantotyöntekijänä vastaat sähkömoottoreiden ja vetolaitteiden kokoonpanosta lopputuloksen laadusta tinkimättä, joten työssä säntillisyys on valttia. Käytännössä työpäivä pitää sisällään mekaanisia asennuksia sekä sähkö- ja elektroniikka-asennuksia. Töitä tehdään tiimissä. Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, positiivisesti asennoitunut ja omaa hyvät tiimityöskentelytaidot. Kyseessä on kokoaikainen (37,5 h/vko) arkipäivätyö, jossa vuorot sijoittuvat klo 8:00-16:00 välille, pienellä joustomahdollisuudella.

Rekrytointi tehdään yhteistyössä Poolia Henkilöstövuokraus Oy:n kanssa ja tehtävässä työllistyt suoraan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

Edellytykset

Odotamme vähintään ammattikoulutason koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta tai harrastuneisuutta sähkömekaanisten ja elektronisten kokoonpanotehtävien parista. Sinun ei tarvitse olla venealan vankka konkari vaan katsomme, että valmiudet menestyä tässä tehtävässä voivat tulla monenlaisen taustan kautta. Esimerkiksi kulkuneuvojen tekniikan parissa työskentely antaa hyvää pohjaa. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus oppia ja kehittyä! Edellytämme hyvää englannin kielen ja vähintään tyydyttävää suomen kielen osaamista.

Tarjoamme

Saat vakituisen työsuhteen kasvavassa venealan edelläkävijäyrityksessä mielenkiintoisten työtehtävien parista. Työ tarjoaa myös etenemismahdollisuuksia: tekemisen into ja palo kehittyä kantavat pitkälle.

Kiinnostuitko? 

Loistavaa! Jätä hakemuksesi järjestelmän kautta pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja antaa Viivi Chan: [email protected]/ puh. 0207290850.

Oceanvolt Oy

on venealalla toimiva kansainvälinen yritys, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat erilaiset sähkömoottorijärjestelmät veneisiin. Yrityksellä on merkittäviä venealan asiakkaita ympäri maailman. Tutustu yritykseen paremmin: https://oceanvolt.com/

 

Poolia

Making your job even better

Poolia on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, suorahakuihin ja alihankintaan erikoistunut yritys. Rekrytoimme henkilökuntaa usealla eri toimialalla Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Helan jäsenenä ja OMX-pörssinoteerattuna yhtiönä olemme sitoutuneet vastuullisuuteen kaikissa maissa, joissa toimimme. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi. Katso avoimet työpaikkamme osoitteesta www.poolia.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Tuotantotyöntekijä

Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti