Skip to main content

Työnjohtajia/valvojia betoniteollisuuteen

Etsimme asiakkaallemme työnjohtajia betoniteollisuuteen Kärsämäelle.

 Työnjohtajan/valvojana työnkuvasi sisältää monipuolisia tuulivoimaelementtien valmistukseen liittyvien työvaiheiden ohjaamista ja resurssointia. Vastaat työssäsi valmistusprosessien sujuvuudesta ja suunnittelusta sekä tuotantoprosessien valvonnasta ja operaattoreiden ohjauksesta. Vastuullasi on myös tuotantoprosessien ajoitusten valvonta, vaaratilanteet ja määräaikaistarkastukset. Toimit tehtävässäsi tiiviissä yhteistyössä laatupäällikön ja muiden tiimien kanssa.

Työssä menestymiseen tarvitset tiiminjohtamistaitoja, hyvää vuorovaikutusosaamista, hyvää organisointikykyä ja kykyä tulkita ja analysoida dataa. Työt alkavat mahdollisimman pian syksyn -23 aikana ja työtä on tarjolla ainakin vuodeksi eteenpäin. Tarjoamme mahdollisuuden myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

   

     - Suomen- ja englanninkielen osaamista

     - Aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä

     - Aikaisempaa osaamista rakennusteollisuudesta tai valmistavan tuotannon tehtävistä

     - Hyvää paineensietokykyä ja huolellista työotetta

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn osana suomen vahvinta betonialan organisaatiota. Pääset osaamisellasi mukaan rakentamaan kestävää tulevaisuutta osana tuulivoimanrakennusprojekteja. Tehtävään valitulle henkilölle tarjoamme osaamiseen ja kokemukseen perustuvan palkkauksen. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa nopeasti!

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta 8.10 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordrecilta Juulia Pulkkinen 040 6688206 tai Antti Pääkkönen 050 4444467.

Nordrec on vuonna 2022 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meillä Nordrecilaisilla on vankka kokemus rekrytoinneista, henkilöstövuokrauksesta sekä yrittäjyydestä. Emme harrasta turhia korulauseita, vaan puhumme asioista suoraan, toimimme joustavasti, läpinäkyvästi ja luotettavasti. Haluamme kasvaa ja menestyä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kanssa yhdessä. Palvelemme asiakkaita ja työnhakijoita ympäri Suomen, jonka lisäksi työmahdollisuuksia löytyy projekteissa EU-maissa ja Norjassa.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Työnjohtajia/valvojia betoniteollisuuteen

86710 Kärsämäki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.10.2023

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti