Skip to main content

Varaosamyyjä, Veho Pori

Haluatko päästä todelliselle autoalan aallonharjalle? Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen varaosamyyjää Porin toimipisteeseemme.

Varaosamyyjänä tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelua ja lisäksi varaosamyyntiä suoraan asiakkaille ja korjaamolle sekä monipuolista varaosavaraston hoitoa. 

Työ meillä ei ole pelkkää suorittamista vaan myös ongelmanratkaisua, kommunikointia asiakkaalle, kyselyjä maahantuojalle ja yhteistyötä koko verkoston kanssa. Porilaista huumoria unohtamatta!

Oma koulutusosastomme pitää huolen, että sinulla on aina paras mahdollinen tieto ja taito työssä pärjäämiseen. Koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti! 


Mitä tuot meille?

Toivomme sinulta tuntemusta autoalasta. Aikaisempi kokemus varaosamyyjän tehtävistä katsotaan eduksi. Olet kiinnostunut tekniikasta ja sinulla on jo jonkin verran kokemusta autotekniikasta. Tulet mutkattomasti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja verkostoidut vaivattomasti. Olet suunnitelmallinen ja otat vastuun omasta työstäsi itsenäisesti. Paineistetut tilanteet eivät hätkäytä nopeatempoisella autoalalla.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme aidosti mielenkiintoisen tehtävän autoalan etujoukoissa yhden maailman arvostetuimman autobrändin matkassa. Takaamme sinulle monipuolisen työn, jossa yksikään päivä ei ole samanlainen.  Saat mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi haastavan ja palkitsevan työn parissa. Saat myös käyttöösi Epassin tuomat edut, autoiluun liittyviä henkilöstöetuja, kattavan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen Sinua odottavat ammattitaitoiset työkaverit, joiden kanssa ratkotte eteen tulevat haasteet ja onnistutte yhdessä.

 

Sinustako veholainen?

Me veholaiset olemme myyneet ja huoltaneet Mercedes-Benzejä jo vuodesta 1939 lähtien. Paras mahdollinen asiakaskokemus on meidän kaikkien yhteinen tavoite. Meistä kaikista on tärkeää, että viihdymme työssämme. Tartumme asioihin positiivisen kautta ja autamme toisiamme.  Haluamme myös jatkuvasti oppia uutta ja olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi. Meille kaiken A ja O on se, että myös sinulla on halu oppia ja se näkyy otteistasi. Olet utelias ja esteiden sijaan näet mahdollisuuksia. 

Tunnistitko itsesi? Siinä tapauksessa olisi hienoa seuraavaksi kuulla sinusta! Hae jo tänään urasivujemme kautta. Hakuaika päättyy 26.5.2024. Käymme hakemuksia läpi sekä tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja tehtävästä antaa Juhoville Tokola 0105698130.

 

Veho on suomalainen, 1939 perustettu liikkumisen ratkaisuja tarjoava yritys, joka toimii Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Liikevaihtomme 2023 oli 1 953 miljoonaa euroa ja meitä veholaisia on yli 2000. Yhtiö perustettiin Mercedes-Benzin maahantuojaksi, ja merkki on edelleen toimintamme ydin. Vuonna 2023 Veho sai Great Place To Work® (GPTW) -sertifikaatin Suomessa, Latviassa, Liettuassa ja Ruotsissa.

Autoilun, kuljetuksen ja liikkumisen murroksessa tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset liikkumisen palvelut ja kuljetusratkaisut henkilöautoista raskaisiin kuorma-autoihin. Tavoitteenamme on, että asiakaskokemus ylittää odotukset. Sen saa aikaan henkilöstö, jonka hyvinvoinnista ja osaamisesta pidämme huolta. Meillä kaikilla veholaisilla on jatkuva halu oppia uutta ja intohimo olla mukana liikuttamassa maailmaa kestävästi ja vastuullisesti.

Veho vaikuttavuus

Veho synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Veho synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja fyysiseen terveyteen, luokissa Ympäristö ja Terveys.
Upright data for Veho

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Veho Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varaosamyyjä, Veho Pori

Pori
Vakituinen

Julkaistu 06.05.2024

Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti