Skip to main content

Varhaiskasvatuksen erityisopettaja

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialalla on haettavana vakituinen varhaiskasvatuksen erityisopettajan tehtävä 1.8.2024 alkaen. Toimipiste palvelussuhteen alkaessa on Keskustan päiväkodissa 3-6-vuotiaiden alueellisessa pienryhmässä. Tiimiin kuuluvat varhaiskasvatuksen erityisopettajan lisäksi varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitaja sekä varhaiskasvatuksen avustajia. Keskustan päiväkoti sijaitsee keskeisellä paikalla, Keravan palveluiden äärellä.

Tätä tulet meille tekemään
Varhaiskasvatuksen erityisopettaja tukee ja edistää lasten kasvua, oppimista ja osaamisen kehittymistä sekä hyvinvointia varhaiskasvatuslain mukaisesti alueellisessa pienryhmässä. Ryhmän varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja opettaja vastaavat ryhmän pedagogiikasta, jota toteutetaan yhdessä varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sekä muun moniammatillisen henkilöstön kanssa. Sinulla on aina työyhteisön sekä johtajan tuki työllesi. Lisäksi työtäsi on tukemassa Keravan varhaiskasvatuksen erityisopettajien tiimi sekä varhaiskasvatuksen perheohjaajat, kieli- ja kulttuuriopettajat ja koko kasvun ja oppimisen tuen tiimi.

Näin onnistut tehtävässä
Arvostamme ajanmukaista pedagogista tietämystä, hyviä tiimityötaitoja, tieto- ja viestintäteknistä perusosaamista sekä kehittävää työotetta varhaiskasvatuksen arjessa. Toivomme sinulta hyvien vuorovaikutustaitojen lisäksi sensitiivistä ja osallisuutta tukevaa työotetta, aitoa läsnäoloa ja kiinnostusta lapsiin, erilaisten erityisopetuksen tukimuotojen ja -keinojen tuntemusta sekä kykyä soveltaa tieto ja keinot osaksi lapsen varhaiskasvatuspäivää.

Tule meille työkaveriksi, tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan keravalaisten lasten hyvinvointiin omien vahvuuksiesi mukaisesti. Keravalla sinua odottaa innokas ja energinen ammattilaisten joukko. Kerava on pieni, suuri kaupunki, jossa toimintaympäristö on sopivan kokoinen ja yhteistyö tiivistä. Kaupunki tarjoaa hyvät puitteet kasvatukselle ja opetukselle sekä niiden kehittämiselle. Meille erityisen tärkeitä asioita ovat hyvinvointi, osallisuus ja vuorovaikutuksellinen toimintakulttuuri sekä tieto- ja viestintäteknologian hyödyntäminen oppimisessa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 6. luvun mukaisesti. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti lukuvuodeksi 2024-2025.

Palkkaus ja palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tehtävään valitun on ennen sen vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) perusteella rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2. momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakuaikaa on jatkettu, ja otamme huomioon aiemmassa rekrytoinnissa saapuneet hakemukset.

Päiväkodinjohtaja Anna Floman, p. 040 318 3517, ([email protected])

Yhteystiedot: Päiväkodinjohtaja Anna Floman, p. 040 318 3517, [email protected]
Työpaikan osoite:
Palkkaus: 3170,38
Työ alkaa: 01.08.2024
Työaika: Kokoaikatyö
Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
Hakuaika päättyy: 17.05.2024 20:59
Jätä hakemus: https://tyomarkkinatori.fi/henkiloasiakkaat/avoimet-tyopaikat/134008f8-e...
Ilmoitus jätetty: 26.04.2024 10:00
Työmarkkinatorin ilmoitusnumero: 134008f8-e395-4c6e-b770-b62d5a14db7d

Lähde: Työmarkkinatorin asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti