Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Koivukylän päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Koivukylän toimintayksikkö, Kustaantie 21, 01400 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.04.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.


KOIVUKYLÄN PÄIVÄKOTI

Hei sinä avoin ja kehittymismyönteinen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja!

 Nyt olisi oiva mahdollisuus päästä uuteen juuri 19.9.2022 avattuun Koivukylän hirsipäiväkotiin.

Koivukylän päiväkoti on rakennettu Honkarakenteen hirsistä, jotka ovat peräisin sertifioiduista suomalaisista metsistä. Päiväkoti on suunniteltu mahdollisimman energiatehokkaaksi. Ekologisessa hirsirakennuksessa lapset ja varhaiskasvattajat saavat nauttia raikkaasta sisäilmasta, hyvästä akustiikasta sekä massiivipuun tuomasta levollisesta ja rauhallisesta tunnelmasta ja tuoksusta.

Täällä voidaan turvata terveellinen ja turvallinen kasvu-, oppimis- ja työympäristö kaikille.

Pääset alusta alkaen mukaan kehittämään uusien ja meillä jo työskentelevien työkavereiden kanssa työskentelyä työparimallilla. Meille varhaiskasvatuksessa tärkeintä on lapsen ja perheen kohtaaminen aidosti ja kiireettömästi huomioiden lapsen tarpeet yksilöllisesti ja sensitiivisesti. Liittymällä joukkoomme pääset tekemään lapselle hyvää ja merkityksellistä arkea.

Yksikkömme kantaviin arvoihin kuuluu rohkeus, avoimuus ja yhteisöllisyys, jotka näkyvät niin vahvuuksien kuin haasteidenkin jakamisena ja yhdessä pohtimisena sekä haluna kokeilla uudenlaisia ratkaisuja ja löytää sitä kautta oikeat toimintatavat jokaiselle toimintavuodelle. Pyrimme näkemään jokaisen lapsen kuin aikuisenkin ainutlaatuisina yksilöinä vahvuuksien ja positiivisten ominaisuuksien kautta.

Mielestämme hyvä arki koostuu yhteisestä tekemisestä, opettelemisesta ja ihmettelystä lapsen kiinnostuksen kohteet huomioiden yhdessä lapsiryhmän ja tiimin kanssa. Saamme käyttää työssämme luovuutta ja vuorovaikutustaitojamme sekä saamme nauttia työyhteisön yhteisöllisyydestä. Tuemme toisiamme arjen muuttuvissa tilanteissa.

Jos olet ennakkoluuloton, haasteita pelkäämätön, mutta työhösi täysillä sitoutuva sekä työyhteisön jäsenenä avoin ja auttavainen, saatat olla juuri etsimämme henkilö.

Koivukylän varhaiskasvatusyksikköön kuuluu Koivukylän ja Havukallion ja Kustaantien päiväkodit. Ne sijaitsevat luonnonläheisellä metsäisellä asuinalueella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Luonto on meille tärkeä oppimisympäristö. Alueen monikulttuurisuus rikastuttaa toimintaamme tuomalla siihen sisältöjä eri kulttuureista. 

Kiireettömyys ja pienryhmissä toimiminen on olennaista. Päiväkodin vieressä sijaitseva metsä ja päiväkodin pihalle rakentuva puutarha ovat iso osa jokapäiväistä kasvu- ja oppimisympäristöä. Tämä mahdollistaa lasten monipuolisen liikkumisen, luonnon seuraamisen ja lasten osallistumisen oppimisympäristön rakentamiseen, vaikka majoja rakentamalla. Lasten ideat ja työt näkyvät toimintaympäristössä.

Pidämme hyvää huolta yhteisömme työhyvinvoinnista ja positiivisesta sekä kannustavasta ilmapiiristä. Meillä on lupa hassutella ja lupa myös epäonnistua.

 Päiväkodissamme maksetaan kelpoisuusvaatimukset täyttävälle varhaiskasvatuksen lastenhoitajalle 100€/kk rekrytointilisää (täysi työaika).

 Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus)
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja
Jenni Vähätupa
050 570 2471
[email protected]
Tavoitettavissa ma-pe 8-16

Merja Pulkkinen
[email protected]

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 31.03.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Koivukylän päiväkoti

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 31.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti