Skip to main content

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Yrttitien päiväkoti, vuorotteluvapaan sijaisuus

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Yrttitien päiväkoti

Aniskuja 1A, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 18.03.2024 - 30.06.2024

Hei, sinä innostunut lastenhoitaja!

Etsimme joukkoomme  lastenhoitajaa Yrttitien päiväkotiin alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään ajalle 18.3-30.6.2024. Kyseessä on vuorotteluvapaan sijaisuus. 

Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista: Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi. Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Yrttitien päiväkodissa pääset toteuttamaan positiivista pedagogiikkaa, joka on koko päiväkodin yhteinen asia. Meillä on hyväksyvä ja myönteinen ilmapiiri, joka keskittyy lapsen vahvuuksiin. Positiivisella pedagogiikalla saat auttaa lapsia huomaamaan omat vahvuutensa, annat lapsille uusia oppimisen kokemuksia sekä itseluottamusta ja uskoa itseen.

Odotamme sinulta ammatillista työotetta sekä mutkatonta asennetta mitä tulee lasten ja perheiden moninaisuuteen. Haluat olla aktiivisesti läsnä lasten toiminnassa ja turvallisena aikuisena. Lisäksi toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja lapsia osallistavaa työotetta.

Tarjoamme sinulle työpaikan sitoutuneesta, kannustavasta ja huumorintajuisesta työyhteisöstä. Meillä on avoin ja osaava henkilökunta, joka koostuu varhaiskasvatuksen opettajista ja varhaiskasvatuksen lastenhoitajista. 

Kiinnostuitko? Soita Suvi Knuutiselle 0503124554 tai jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Lastenhoitaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen lastenhoitajan kelpoisuus). Valitun henkilön on täytettävä vuorotteluvapaan sijaisen ehdot. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2400,00 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä. Kelpoisuusvaatimukset täyttävälle lastenhoitajalle maksetaan lisäksi vuonna 2024 monikultuurisen päiväkodin rekrytointilisää 100e/kk.  

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 1 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Knuutinen, Suvi

0503124554

[email protected]

Tavoitettavissa klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 14.02.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Yrttitien päiväkoti, vuorotteluvapaan sijaisuus

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.02.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti