Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja

Vakinainen työsuhde

Kaakkoinen suurpiiri, Herttoniemenranta, Varhaiskasvatusyksikkö Laivakello-Satama

Työavain: KASKO-02-85-23
Haku Päättyy: 01.02.2023 klo 16:00
Palkka: 2 794,08 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.3.2023
Työpaikan osoite: Suolakivenkatu 14, 00810, Helsinki

Tule varhaiskasvatuksen opettajaksi päiväkoti Laivakelloon!

Etsimme joukkoomme työstään innostunutta ja hyvässä vuorovaikutuksessa lasten kanssa olevaa sensitiivistä varhaiskasvatuksen opettajaa 3-5-vuotiaiden lasten ryhmään.

Päiväkoti Laivakello on osa varhaiskasvatusyksikkö Laivakello-Satama ja sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella merellisessä Herttoniemenrannassa. Lyhyen kävelymatkan päässä on metro, metsä ja meri. Laivakello on kodinomainen päiväkoti, jossa on neljä lapsiryhmää. Toimikaudella 2022 - 2023 panostamme yksikössämme pienryhmätoiminnan kehittämiseen ja oppimisympäristöihin.

Syksyllä 2022 tehdyssä Kunta10-kyselyssä henkilöstö arvioi työyhteisömme ilmapiirin ja sosiaalisen pääoman voimavaroiksemme. Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa on hyvä ja yhteisöllinen ilmapiiri sekä mahdollisuus hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi. Odotamme sinulta positiivista ja ratkaisukeskeistä työotetta.

Räätälöimme perehdytyksen tarpeittesi mukaan. Saat työsi tueksi ja perehdyttäjäksi toisen varhaiskasvatuksen opettajan. Tukena työssäsi toimii myös yksikön johtaja, varajohtaja ja erityisopettaja.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.


Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä rikostaustaotetta lasten kanssa toimimiseen (504/2002).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2023 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin johtaja Kaisa Rousu
09 310 56424
kaisaleena.rousu@hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-laivakello

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 25.01.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti