Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 paikkaa, Latupuiston uusi päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Latupuiston päiväkoti

Latukuja 2, 01280 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 18.03.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan


Tule työskentelemään kanssamme uuteen, upeaan Latupuiston päiväkotiin. Latupuisto valmistui tammikuussa 2024. Päiväkodissa työskennellään työparimallilla, jossa työparisi on joko sosionomi tai lastenhoitaja. 

Saimme käyttöömme tilavat ja hienot puitteet, joihin ryhmätilojen lisäksi lukeutuu esimerkiksi liikuntasali, ateljee sekä yhteisiä pienryhmätiloja. Omana erikoisuutenaan päiväkodista löytyy sisäleikkivälineitäkin, esimerkiksi liukumäki, auto ja laiva! Käytössämme on myös hieno uusi piha, josta löytyy leikkivälineiden lisäksi muun muassa istutuslaatikoita ja marjapensaita. 

Yksikköä johdetaan rinnakkainjohtamisen mallilla, jossa toinen johtaja vastaa pedagogiikasta ja asiakkuuksista ja toinen henkilöstöstä ja taloudesta. Yksikköömme kuuluu Latupuiston ja Rajakylän päiväkodit. 

Yksikössämme työskentelee laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, kehittäjäopettaja, lapsi- ja perheohjaaja sekä taidepedagogi. Kasvatustyön tukena päiväkodissa on myös yksikön oma varahenkilö sekä useita ryhmäavustajia. 

Laadukkaan varhaiskasvatuksen lisäksi panostamme työhyvinvointiin. Meillä niin lapsen kuin varhaiskasvattajan on hyvä olla. Ilmapiirimme on myönteinen ja kannustava. 

Kehitämme toimintaa ja pedagogiikkaa yhdessä koko yksikön voimin. Työyhteisömme on kehittämismyönteinen, ja pedagogisissa palavereissa jaamme osaamistamme yli ryhmärajojen työntekijöiden toivomista aihepiireistä. Tänä syksynä olemme panostaneet kielen opettamiseen osana Kielikiito-hanketta sekä pedagogiseen dokumentointiin ja viestintään, joista olemme saaneet kiitosta erityisesti perheiltä. 

Pidämme tärkeänä kasvattajan sensitiivisyyttä. Arvostamme innokkuutta liikuntaan, ulkoiluun, leikkiin ja luontokasvatukseen.

Tarvitsemme opettajia kevätkaudella erityisesti 1 - 4 -vuotiaiden lasten ryhmiin. Voit vaikuttaa siihen minkä ikäisten lasten kanssa työskentelet ensi syksynä. 

Lämpimästi tervetuloa kanssamme luomaan uutta!

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3049 euroa/kk. Lisäksi mahdolliseen aiempaa työkokemukseen perustuva työkokemuslisä (3–8 %). Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2919 eur/kk sekä kelpoisuusvaatimukset täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille maksettavasta 130 eur/kk rekrytointilisästä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Teuho, Minna

0405819155

[email protected]

Tavoitettavissa 8.30-16


Päiväkodin johtaja

Camilla Lith

p. 0407598977

[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 15.03.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 paikkaa, Latupuiston uusi päiväkoti

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 15.03.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti