Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Lapinmäki, Etelä-Haaga

Vakinainen työsuhde

Läntinen suurpiiri, Etelä-Haaga, Varhaiskasvatusyksikkö Lapinmäki

Työavain: KASKO-02-1910-23
Haku Päättyy: 28.11.2023 klo 16:00
Palkka: 2 900,52 euroa/kk
Palvelussuhde: 2.1.2024
Työpaikan osoite: Kangaspellontie 6, 00350, Helsinki

Tervetuloa töihin päiväkoti Lapinmäkeen, innostavaan ja kehittävään työyhteisöön!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa perustamaan uutta alle 3-vuotiaiden ryhmää.

Pidämme merkityksellisenä sitä, että omaat hyvän ja sensitiivisen vuorovaikutuksen suhteessa lapsiin ja aikuisiin. Toivomme myös, että sinulla on kokemusta pienryhmätyöskentelystä sekä toimintojen porrastamisesta. Vireässä ja monipuolisessa työyhteisössä pääset itse vaikuttamaan sekä saamaan eri näkökulmia työskentelyyn varhaiskasvatuksessa.

Tarjoamme uuden ja kauniin päiväkotirakennuksemme myötä monipuoliset ja hyvin varustellut fyysiset tilat kasvatukseen ja opetukseen. Päiväkotimme edustaa ekologista rakentamista ja on täysin puurakenteinen päiväkoti. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien, metsän ja merenrannan sekä puiston ja kaupunkiympäristön läheisyydessä.

Lapinmäessä pääset mukaan yhteisölliseen ja kehittyvään työyhteisöön.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut, ja työsuhdeasuntoa voit hakea osoitteesta asunnonhaku.hel.fi

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Varajohtaja Anna-Riikka Pöyhönen
09 310 46966
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-lapinmaki

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti