Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, päiväkoti Verkkosaari, Kalasatama

Vakinainen työsuhde

Keskinen suurpiiri, Kalasatama, Varhaiskasvatusyksikkö Verkkosaari

Työavain: KASKO-02-782-24
Haku Päättyy: 13.05.2024 klo 16:00
Palkka: 3 064,52 euroa/kk
Palvelussuhde: 1.8.2024
Työpaikan osoite: Capellan puistotie 27, 00580

Tervetuloa varhaiskasvatusyksikkö Verkkosaareen varhaiskasvatuksen opettajaksi!

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajia vuorohoidon sekä päiväpuolen 1-3- sekä 3-5-vuotiaiden lasten ryhmiin.

Odotamme sinulta sitoutuneisuutta, motivoituneisuutta ja ratkaisukeskeistä asennetta.
Etsimme joukkoomme työstään innostunutta ja hyvässä vuorovaikutuksessa lasten, perheiden ja työyhteisön kanssa olevaa sensitiivistä varhaiskasvatuksen ammattilaista.

Tarjoamme työyhteisön, jonka vahvuuksia ovat yhteisöllisyys sekä halu kehittyä yhdessä työyhteisönä. Yksikössämme työskentelee oma varhaiskasvatuksen erityisopettaja sekä päiväkodin johtajan lisäksi kaksi varajohtajaa. Verkkosaaren varhaiskasvatusyksikössä on päiväryhmiä sekä vuorohoito. Vuorohoidon puolella on yhteensä neljä lapsiryhmää. Päiväpuolella 11 lapsiryhmää. Päiväkoti on avannut ovensa alkuvuodesta 2023 ja tilamme ovat uudet ja ikätasoisesti lasten tarpeita vastaavat ja monipuoliseen pedagogiseen toimintaan innostavat.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi ikätasoisen toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista. Varhaiskasvatuksen opettajan läsnäolo ja koko yhteisön toimiva vuorovaikutus tukevat lasten kasvua ja kehitystä.

Merellinen Verkkosaaren päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Kauppakeskus Redistä. Alueena Verkkosaari on kehittyvä alue, joka tarjoaa monipuolisia kulttuurielämyksiä ja myös luonnon läheisiä retkimahdollisuuksia Mustikkamaan ansiosta.

Tule tekemään kanssamme vaikuttavaa varhaiskasvatusta ilolla ja hyvällä energisellä meiningillä!



Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat lapsiryhmäsi toimintakulttuurin ja oppimisympäristön rakentumisesta, pedagogisen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta, kehittämisestä ja arvioinnista sekä lasten yksilöllisen oppimisen tukemisesta Helsingin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelman, varhaiskasvatusyksikön toimintasuunnitelman sekä lapsen vasun mukaisesti.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännöksen (75 §) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettajan tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Lisäksi edellytämme sinulta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote lasten kanssa toimimiseen (504/2002). Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Aloittaessasi vakituisen työsuhteen varhaiskasvatuksen opettajana Helsingin kaupungilla vuonna 2024 tarjoamme sinulle 2000 euron kannustuspalkkion. Lisätietoja saat rekrytoivalta päiväkodin johtajalta.

Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta.

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala järjestää helsinkiläisille varhaiskasvatusta, esi- ja perusopetusta, lukio- ja ammatillista koulutusta sekä vapaata sivistystyötä vuosittain 136 000 helsinkiläiselle yli 700 toimipaikassa eri puolella Helsinkiä. Toimialallamme on 14 000 työntekijää, jotka tekevät Helsingistä kaikenikäisille maailman vaikuttavimman paikan oppia.

Haluamme tuottaa ja luoda palveluja yhdessä helsinkiläisten lasten ja perheiden kanssa. Tule tekemään ja kehittämään kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta ja esiopetusta!

Meillä on hyvät ja monipuoliset henkilöstöedut.

Seuraa meitä: @HelsinkiOppii ja www.hel.fi/kasvatusjakoulutus

Sopimusala
OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Päiväkodin varajohtaja Anna-Kristiina Soiha
0931038307
[email protected]

Lisätietoa
https://www.hel.fi/fi/kasvatus-ja-koulutus/paivakoti-verkkosaari

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti