Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja, R2914

Tervetuloa Kiilan päiväkotiin - missä oppiminen on elämys lapsillemme!

Etsimme sitoutuneita ja innostavia kasvattajia, joilla on aito kiinnostus varhaiskasvatusta kohtaan, vahvistamaan tiimiämme varhaiskasvatuksen parissa. Näemme vahvuuksinasi hyvän sosiaalisen kompetenssin, aloitteellisuuden sekä positiivisen asenteen. Arvostamme ajanmukaista käsitystä siitä, miten lapset oppivat, ja teemme parhaamme tarjotaksemme nuorimmille lapsille mukaansatempaavan ja kaikille avoimen ympäristön oppimiseen.

Maksamme 1000 euron rekrytointilisän kelpoisille, suomeksi työskenteleville varhaiskasvatuksen opettajille. Puolet rekrytointilisästä maksetaan koeajan päätyttyä ja loput kuuden kuukauden kuluttua.

Rekrytointilisä koskee myös kelpoisia varhaiskasvatuksen opettajia, jotka työskentelevät tällä hetkellä ruotsiksi varhaiskasvatuksessa Raaseporissa. Edellytyksenä on tietenkin hakijan hyvä suomen kielen taito.

Opettajan tehtäviin kuuluu suunnitella, toteuttaa ja arvioida opetusaktiviteetteja, jotka keskittyvät pienten lasten fyysiseen, sosiaaliseen ja oppimiseen liittyvään hyvinvointiin. Työsi tarkoituksena on tehdä lasten oppiminen näkyväksi ja vahvistaa sitä, ottaen huomioon jokaisen lapsen yksilölliset vahvuudet. Käytät opetuksessa pedagogisia digitaalisia työkaluja modernin oppimisen edistämiseksi. Yhteistyö kollegoiden kanssa on tärkeä osa työtäsi, ja pyrit edistämään kollegiaalista oppimista sekä formatiivista työtapaa. Säilytät hyvän yhteistyön huoltajien kanssa varmistaaksesi avoimen viestinnän ja lapsen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Tarjoamme sinulle työtä mukavassa työympäristössä ja toimivassa työtiimissä, jossa on mahdollisuus jatkuvaan koulutukseen ja osaamisen kehittämiseen sekä tukevaan johtamiseen. Edistämme henkilökunnan hyvinvointia ja jaksamista liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja pyöräilyetujen avulla.

Kelpoisuusvaatimuksena on pätevyys varhaiskasvatuksen opettajaksi lain varhaiskasvatuksesta (540/2018 § 26) mukaisesti sekä soveltuvuus tehtävään.

Kokoaikatyö, 38 h 15 min/viikko. Palkka ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät OVTES mukaisesti. Tehtävän peruspalkka on 2813,70 € mahdollisilla henkilökohtaisilla lisillä. Käytämme koeaikaa 6 kuukautta. Terveystodistus tulee esittää työhönottoa seuraavan kuukauden aikana. Lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti valitun tulee esittää rikosrekisteriote, jotta valinta saa lainvoiman.

Odotamme innolla uuden sitoutuneen ja pätevän kollegan liittymistä tiimiimme. Jos jaat arvomme ja uskot olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi Kuntarekryn kautta viimeistään 10.5.2024 klo 23.59.

Tervetuloa Kiilan päiväkotiin - missä jokainen päivä on uusi mahdollisuus inspiroitua ja kehittyä yhdessä!

Lisätietoja

http://www.raasepori.fi

Yhteystietomme

Päiväkodinjohtaja Katriina Asikainen
Puh. 019 289 2684
[email protected]

Tietoa organisaatiosta

Tervetuloa Raaseporin varhaiskasvatukseen oppimisen ja hyvinvoinnin pariin!

Yli 1 200 suomen- ja ruotsinkielistä lasta luovat vahvan pohjan osaamiselle ja jatkuvalle kehittymiselle. Täällä sinulla on mahdollisuus viihtyä ja kehittyä säännöllisen täydennyskoulutuksen kautta. Painotamme turvallista työympäristöä päiväkotirauhan ja aktiivisen kiusaamisen ehkäisemisen kautta. Kieltä ja kulttuuria tukeva verkostomme edistää inklusiivisuutta ja monikulttuurisuutta. Päiväkotien tilat ovat moderneja ja tarkoituksenmukaisia.

Henkilöstöetuihimme kuuluvat liikunta-, kulttuuri-, hyvinvointi- ja polkupyöräedut. Kasvatustyössä, lasten ja vanhempien osallisuudessa sekä varhaisessa puuttumisessa tarjotaan säännöllistä täydennyskoulutusta.

Jos jaat arvomme ja olet sitoutunut varhaiskasvatuksen pedagogiikkaan, olet lämpimästi tervetullut tutkimaan uramahdollisuuksia kanssamme Raaseporissa.

Sijainti
Kiilantie 9
10300 Karjaa

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti