Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen opettaja, Rautpihan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Rautpihan päiväkoti

Rautkallionkatu 7, 01360 vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 01.04.2024 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2024

Haluaisitko sinä varhaiskasvatuksen opettajana olla osana kasvatusyhteisöä, jossa lasten ääni, monikulttuurisen varhaiskasvatuksen kehittäminen, voimavarakeskeinen ja toinen toistaan arvostava toimintakulttuuri ovat sydämen asioita? Etsimme nyt  joukkoomme monikulttuurisesta ja voimavarakeskeisestä pedagogiikasta innostunutta kehittämismyönteistä varhaiskasvatuksen opettajaa.

Rautpihan päiväkodissa on neljä ryhmää ja nyt haemme varhaiskasvatuksen opettajaa 1-4 vuotiaiden ryhmään, määräaikaiseen työsuhteeseen: aloitus sopimuksen mukaan - 31.12.2024.

Toimintayksikkömme tarjoaa kieli- ja kulttuuritietoista varhaiskasvatusta voimavarakeskeisellä työotteella. Yhteisön lähtökohtana laadukkaalle varhaiskasvatukselle on ensisijaisesti lapsen ja perheen etu. Parhaiten onnistumme yhdessä tekemällä, jokaisen osaamista arvostaen ja jakaen. 

Panostamme toiminnassamme myönteiseen ja arvostavaan kohtaamiseen. Päiväkodissamme on paljon osaamista kieli- ja kulttuuritietoisesta varhaiskasvatuksesta, S2-opetuksesta sekä kehityksen ja oppimisen tukeen painottuvasta pedagogiikasta. Taide eri muodoissaan kuuluu tärkeänä osana Rautpihan arkeen. Kokeilemme rohkeasti yhdessä uusia työtapoja. Tästä yhtenä esimerkkinä Rautpihan väki teki musiikkivideo- räppiprojektin, joka on saanut varsin suurta suosiota. Räppiprojektimme on ollut esillä mm.  Vantaan kanavalla sekä valtakunnallisilla varhaiskasvatusmessuilla. 

Rautpihan päiväkoti on myös ollut  pilotoimassa uudenlaista Tempo-Tenavat -toimintaa, yhteistyössä lähikoulun Tempo-orkesterin kanssa. Kehitämme aktiivisesti oppimisympäristöämme lasten kiinnostuksen kohteita ja oppimisen tarpeita huomioiden.  Päiväkodin sisä- ja ulkotilat tarjoavat loistavat mahdollisuudet toteuttaa laadukasta pedagogiikkaa. Päiväkodin lähiympäristössä on myös metsäpaikkoja ja hiljattain valmistunut uusi monipuolinen leikkipuisto.

Rautpihan päiväkoti on hyvin resursoitu monen ammattiosaajan kokonaisuus. Päiväkodissa työskentelee varhaiskasvatuksen opettajien ja lastenhoitajien lisäksi kasvun ja tuen oppimisen lastenhoitajia ja ryhmäavustajia. Toimintayksikössämme asiantuntijajoukkoon kuuluvat myös kehittäjäopettaja, kehittäjäsosionomi ja laaja-alainen erityisopettaja. 

Yksikössämme on selkeät ja toimivat johtamisen rakenteet. Varhaiskasvatuksen opettajana kuulut päiväkodin johtoryhmään ja pääset kehittämään päiväkodin pedagogista toimintaa johtoryhmätyöskentelyn kautta. Työssäsi toimit tiimisi pedagogisena johtajana ja voit vaikuttaa osaamisellasi myös päiväkodin johtoryhmässä. Erilaiset työtä tukevat koulutukset sekä osaamisen jakaminen ovat luonteva tapa kehittää varhaiskasvatuksen laatua Rautpihan päiväkodissa. Rautpihan tomintayksikössä toteutetaan kuukausittain pedagogoisia kahviloita, jotka tukevat ja vahvistavat osaltaan henkilöstön valmiuksia vastata lasten tarpeisiin. 

Rautpihan toimintayksikkö sijaitsee Vantaalla, Koivukylän keskustassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös valmistumassa olevat varhaiskasvatuksen opettajat sekä muun työhön soveltuvan koulutuksen tai kokemuksen omaavat hakijat.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Miksi valita Vantaa?

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: Kelpoisuusvaatimukset täyttävän varhaiskasvatusopettajan tehtäväkohtainen palkka on 2919 eur/kk + 130 eur/kk rekrytointilisä = 3049 eur/kk. Lisäksi maksamme aiempaan työkokemukseen perustuvaa työkokemuslisää (3–8%) ja monikulttuurisen päiväkodin rekrytointilisää 200 eur/kk.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Höckerstedt, Sonya

040 5863603

[email protected]

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 28.03.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja, Rautpihan päiväkoti

Vantaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 28.03.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti