Skip to main content

Principal Security Architect

Principal Security Architect

Position Description
CGI:n Cybersecurity -yksikkömme tuottaa ja kehittää korkealaatuisia kyberturvallisuuden asiantuntijapalveluita, jatkuvia palveluita ja kyberturvallisuuskonsultointia asiakkaillemme. Meillä pääset työskentelemään kattavasti erilaisten tietoturvaosaajien kanssa haastavissa ja korkean turvallisuustason asiakasympäristöissä. Laaja huipputiimimme koostuu mm. tietoturvakonsulteista, Kybertietoisuuskonsulteista, SOC-analyytikoista ja Käyttäjä- ja käyttövaltuushallinnan asiantuntijoista. Asiakkainamme ovat johtavat yksityisen- ja julkisen sektorin organisaatiot Suomessa.

Principal Security Architect

Haemme nyt tiimiimme johtajaa, jolla on pitkää kokemusta asiantuntijatiimien johtamisesta ja turvallisuusalalta. Tulet kehittämään päivittäisiä tietoturvaan ja tietojen käsittelyyn erikoistuvia ratkaisuita. Luonteeltasi olet myyntihenkinen, yhteistyötaitoinen ja erinomaiset vuorovaikutustaidot hallitseva kollega huipputiimillesi. Sinulla on aikaisempaa näyttöä sekä kokemusta pilvitietoturva-arkkitehtuurista ja johtoasemasta erilaisissa monimutkaissakin projekteissa. Olet kokenut kyberteknologioiden ammattilainen, jolle tietoturva ja halu rakentaa menestyviä ratkaisuita asiakkaillemme on lähellä sydäntä. Kokemus Security Operations Center tehtävistä katsotaan eduksi.

Tuleva tiimisi
Tehtävässä työskentelet itsenäisesti ja osana huipputiimiä, joka tuottaa korkealaatuisia kyberturvallisuuden asiantuntijapalveluita ja konsultointiprojekteja asiakkaillemme. Osallistut myös näiden palveluiden myyntiin. Raportoit suoraan Kyberturvallisuusyksikkömme vetäjälle ja osallistut yksikkömme kehittämiseen ohjausryhmän jäsenenä.

Tämän tehtävän sijaintipaikka on Helsinki, mutta toimimme CGI:llä joustavasti hybridimallilla, yhdistäen etä- ja lähityöskentelyä. Meillä pääset osaksi työyhteisöä, jossa monimuotoiset tiimit määrittelevät itse parhaiten juuri heidän työtään tukevat työskentelytavat.

Toivomme sinulta
- Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tietoturvasta, tietojen käsittelytieteestä tai vastaavasta.
- Käytännön kokemusta pilvialustojen tietoturva-arkkitehtuurista ja haastavien projektien johtamisesta
- Vahvaa osaamista pilvialustoista. Azure vaatimus, AWS ja GCP osaaminen lisäksi katsotaan eduksi
- Microsoft Cyber Security Architect -sertifikaattia
- CISSP, CCSK, tai CCSP toimialasertiä
- Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Erinomaista suomen kielen taitoa ja kykyä työskennellä sujuvasti myös englanniksi

Tarjoamme sinulle
Tiedämme, että onnistuminen perustuu ihmisiin ja kulttuuriin, toimivia työkaluja ja teknologiaa unohtamatta. CGI:llä saat luoda juuri sinulle sopivaa urapolkua mielenkiintoisten tehtävien sekä sisäisen urakierron kautta. Voit myös jatkuvasti kehittää taitojasi ja syventää osaamistasi mm. CGI Academian avulla.

Tarjoamme sinulle työn, jossa voit kehittyä haluamaasi suuntaan sekä mahdollisuuden omistaa yhtiön osakkeita ainutlaatuisen osakesäästöohjelmamme avulla. Henkilöstöstämme 85 % on osakkeenomistajia ja siksi olemmekin CGI Partnereita.

Meillä työ joustaa, kun elämäntilanteesi sitä vaatii. Pidämme huolta sinusta ja hyvinvoinnistasi monipuolisin henkilöstöeduin ja tarjoamme mm. kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan vakuutuksen, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä mahdollisuuden työsuhdepolkupyörään. Osallistumalla CGI:n hyvinvointiyhteisöjen toimintaan pääset myös tutustumaan työkavereihin eri puolilta taloa yhteisten harrastusten parissa.

Tutustu meihin lisää yrityskohtaisesta työehtosopimuksestamme!

Tule rakentamaan omaa urapolkuasi meille!
Mikäli tämä tehtävä voisi olla seuraava askel urallasi, haethan tehtävää 30.4.2024 mennessä. Etenemme rekrytointiprosessissa heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Matti Vesterinen numerosta 040 772 5703 Parhaiten Matin tavoitat maanantaisin klo 9.00-10.00 ja perjantaisin klo 9.00-10.00.

Perusmuotoinen turvallisuusselvitys tullaan tekemään tehtävän niin vaatiessa.

Tutustu meihin lisää:
CGI Ura
Facebook,
Instagram,
LinkedIn,
X,
YouTube

##LI-MP5

Together, as owners, let's turn meaningful insights into action.

Life at CGI is rooted in ownership, teamwork, respect and belonging. Here, you'll reach your full potential because…

You are invited to be an owner from day 1 as we work together to bring our Dream to life. That's why we call ourselves CGI Partners rather than employees. We benefit from our collective success and actively shape our company's strategy and direction.

Your work creates value. You'll develop innovative solutions and build relationships with teammates and clients while accessing global capabilities to scale your ideas, embrace new opportunities, and benefit from expansive industry and technology expertise.

You'll shape your career by joining a company built to grow and last. You'll be supported by leaders who care about your health and well-being and provide you with opportunities to deepen your skills and broaden your horizons.

Come join our team-one of the largest IT and business consulting services firms in the world.


Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti