Skip to main content

Varhaiskasvatuksen opettaja tai sosionomi, Seutulan päiväkoti

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Seutulan päiväkoti, Katriinankuja 3, 01760 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2023 alkaen 
(tai aloitus sopimuksen mukaan).

Haemme opettajaa tai sosionomia vakituiseen tehtävään Seutulan päiväkotiin. 

Voit esittää toiveen siitä, minkä ikäisten lasten kanssa haluaisit syksyllä työskennellä, mahdollisuuksia on 1-6-vuotiaiden ryhmissä. Meillä voit työskennellä myös osaviikkoisesti.

Seutulan päiväkoti on pieni päiväkoti ihanassa maalaisympäristössä 15 km:n päässä Tikkurilasta ja 6 km:n päässä Kivistön keskustasta. Vieressä on Katriinan (Vantaan) sairaala ja julkiset yhteydet ovat kohtuulliset.  Seutulan päiväkodin kolmessa ryhmässä on 1-5-vuotiaita lapsia. Päiväkoti on vanha, mutta sitä on remontoitu perusteellisesti 2017. Piha on suuri ja toimiva.  Eskarit siirtyvät syksyisin sairaalan yhteydessä olevaan tilavaan ja viihtyisään päiväkoti Katrintupaan, joka toiminnallisesti liittyy Seutulan päiväkotiin. Päiväkotien lähellä on mahdollisuuksia moneen; metsät retkeilyyn, Katrinebergin kartano, kotieläinpiha kesäisin, hienot hiihtoladut viereisellä pellolla talvisin ym. Pieni työyhteisö tekee tiivistä yhteistyötä joka päivä.  

Kasvattajayhteisö  on ammattitaitoinen, osaava ja positiivinen; myös vanhempien palaute toiminnasta on hyvää. Henkilökunnan vaihtuvuus on vähäistä ja ammatillista osaamista hyödynnetään koko yksikön hyväksi. Uudet työntekijät toivotetaan tervetulleiksi: meillä saat käyttää vahvuuksiasi ja oppia toisilta. Kaikilla ammattiryhmillä on mahdollisuus keskittyä omaan työtehtäväänsä.

Uudelle työntekijälle voidaan nimetä oma mentori. Koko yksikön opettajien johtoryhmätyöskentely, vertaistuki ja tiimikavereiden hyvä yhteistyö auttavat sinua keskittymään perustehtävääsi varhaiskasvatuksen opettajana tai sosionomina. Riittävä aika suunnitteluun, arviointiin ja kehittämiseen turvataan. Yksiköstämme pääsee halutessaan hyvin koulutuksiin ja kehittäminen on suotavaa, mutta annamme sinulle myös työrauhan keskittyä omassa lapsiryhmässä työskentelyyn.

Vantaan kaupunki on hyvä työnantaja. Työntekijöille tarjotaan työterveyspalvelut, kulttuuri- ja liikuntaetuja sekä työmatkaetu. Meillä on myös työsuhdeasuntoja, vapaita huoneistoja löytyy yleensä myös Seutulan päiväkodin välittömästä läheisyydestä.  

Sinulta odotamme lämmintä vuorovaikutusta suhteessa lapsiin, huoltajiin ja työkavereihin. Sinun tulee olla innostunut varhaiskasvatuksen opettajan tai sosionomin työstä ja iloita lasten onnistumisista, se on hyvä pohja työskentelyllesi yksikössämme. Haussa huomioimme myös valmistuvat opiskelijat. Tehtävän aloitus on neuvoteltavissa. Yksikössämme on mahdollisuus osaviikkoiseen työskentelyyn. Toivomme että kiinnostuit ja jätät hakemuksesi mahdollisimman pian. 

Nähdään haastattelussa! 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus) tai varhaiskasvatuksen sosionomi (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus).
Luemme eduksi: esiopetuskelpoisuuden.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.
Palkkaus: 2 713,71 opettaja / 2 530,96 sosionomi euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.
Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikostaustaote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).
Työpaikkojen lukumäärä: 1
Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde
Työaika: 38 h 15 min/viikko Mahdollisuus osa-viikkoiseen työaikaan. Aloitus joustavasti aiemmin tai myöhemmin.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä:

päiväkodin johtaja
Sirpa Laine-Lehti
040 762 6484
[email protected]

Tavoitettavissa 9-15, mikäli et tavoita puhelimella, lähetä sähköpostia tai jätä viesti vastaajaan.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 28.03.2023 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja tai sosionomi, Seutulan päiväkoti

Vantaa
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 28.03.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti