Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Varhaiskasvatuksen opettaja uuteen Ruusupuun päiväkotiin

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Ruusupuun päiväkoti

Ruusupuunpiha 4, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 05.08.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan

Sinä iloinen ja ammattitaitoinen varhaiskasvatuksen opettaja: tule mukaan mahtavaan työyhteisöön tammikuussa 2024 avattuun upeaan hirsirakenteiseen Ruusupuun päiväkotiin!

Ruusupuun päiväkoti sijaitsee Kivistön asuntomessualueen läheisyydessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkoti toimii kahdessa kerroksessa ja toiminta on jaettu kuuteen kotialueeseen. Yhdessä kotialueessa toimii kaksi lapsiryhmää, mutta kasvattajaparilla on kuitenkin käytössään omat ryhmätilat. Toimintamme perustuu työparimalliin, jossa jokaisen työparin tukena on toinen työpari. Meillä pääset toteuttamaan laadukasta pedagogiikkaa yhdessä pätevien ammattilaisten kanssa. Tukenasi yksikössämme on myös laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja (aloittaa elokuussa 2024). 

Ruusupuun päiväkoti tarjoaa lapselle turvallisen ja virikkeellisen kasvu- ja oppimisympäristön, sillä Kivistön lähialueella on paljon laajoja ja monipuolisia luontoalueita sekä kulttuuri- ja liikuntamahdollisuuksia. Leikki on lapselle tärkeää ja sille suodaan monia mahdollisuuksia päivän aikana. Lapsen paras kasvu ja kehitys sekä lapsen etu on yhteinen tavoitteemme yhteistyössä vanhempien kanssa.

Ruusupuun päiväkodissa painotamme positiivista pedagogiikkaa. Kasvattajat ovat sitoutuneet tekemään asioita lasten parhaaksi ja tavoitteena on luoda hyväksyvä ja myönteinen ilmapiiri, joka keskittyy lapsen vahvuuksiin. Positiivisella pedagogiikalla autetaan lapsia huomaamaan omat vahvuutensa, saamaan uusia oppimisen kokemuksia, sekä kasvattamaan lapsen itseluottamusta ja uskoa itseensä. Meidän vahva ajatuksemme on, että jokaisella lapsella on resursseja, osaamista ja kehittyvää potentiaalia.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Saat kaikkea tätä Vantaalla:

  • vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle
  • hyvät koulutusmahdollisuudet oman työn ja ammatillisuuden kehittämiseen
  • turvallisen ja yhdenvertaisen toimintaympäristön
  • vaikutusmahdollisuuksia esimerkiksi johtoryhmän kautta
  • monipuoliset henkilöstöedut, kuten esimerkiksi liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun, lounasedun ja työmatkaedun julkisen liikenteen käyttöön

Tuemme henkilöstön hyvinvointia mahdollistamalla ja tukemalla liikunnallista elämäntapaa. Kaupungin työntekijät voivat hyödyntää mm. uimahallien, kuntosalien ja ryhmäliikunnan sekä hierontayritysten etuhintaisia palveluja. Lisäksi tarjolla on usein myös alennushintaisia lippuja kulttuuritapahtumiin.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. 

Jätä hakemuksesi jo tänään ja #vantaudu työkaveriksemme!

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 3049 euroa/kk. Lisäksi mahdolliseen aiempaa työkokemukseen perustuva työkokemuslisä (3–8 %). Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 2919 eur/kk sekä kelpoisuusvaatimukset täyttäville varhaiskasvatuksen opettajille maksettavasta 130 eur/kk rekrytointilisästä. 

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Viira, Sari

0405168783

[email protected]


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötämme. Meille Vantaan kaupungilla on tärkeää työyhteisön tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus. Toivomme saavamme hakemuksia erilaisilta taustoilta olevilta henkilöiltä, kuten eri-ikäisiltä, eri sukupuolta olevilta ja erilaisista kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvilta.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hakuaika päättyy: 19.04.2024 klo 16:00

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Varhaiskasvatuksen opettaja uuteen Ruusupuun päiväkotiin

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 19.04.2024

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä

Samankaltaisia työpaikkoja

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti