Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vastaava ohjaaja

Haemme VASTAAVAA OHJAAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hyvinkään asumiseen, päiväaikaiseen toimintaan sekä Hyvinkään tilapäishoitoon Kotolaan.

Meillä pääset toimimaan palvelutoiminnan ohjaamiseen, asiakastyön tukemiseen ja arjen organisointiin (mm. turvallisuus, IMO, työvuorosuunnittelu) liittyvissä tehtävissä, sekä kehittämään toimintaa yksikkö- ja ryhmätasolla. Tehtävänäsi on vastata yksikön päivittäisestä toiminnasta kuntayhtymän strategian mukaisesti. Lisäksi toimit yksikön työntekijöiden tukena asiakastyön kirjaamiseen liittyvissä asioissa sekä kehität yksiköiden asiakastyön kirjaamista.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä viedä Etevan toimintamallit arjen toiminnaksi sekä ohjaus- ja hoitotyön osaamista. Tehtävä sisältää myös asiakastyöhön osallistumista. Toivomme sinulta kokemusta kehitysvammatyöstä. Arvostamme kokemusta tiiminvetäjänä toimimisesta.

Tarjoamme mukavan ja osaavan työporukan sekä panostamme työntekijöidemme perehdytykseen, koulutukseen, työhyvinvointiin ja turvallisuuteen. Meillä Etevassa voit kehittyä kehitysvamma-alan ohjaustyön asiantuntijaksi. Tutustu tarkemmin Etevan henkilöstöetuihin kotisivuillamme https://www.eteva.fi/meille-toihin/tyopaikka-harkinnassa/henkiloston-hyvinvointi

Odotamme sinulta sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa tai sosiaali- ja terveysalan opistoasteen tutkintoa ja riittävää työkokemusta. Noudatamme soveltuvaa kunta-alan virka- ja työehtosopimusta. Käytämme 6 kk:n koeaikaa. Valitun on esitettävä terveydentilastaan työterveyshuollon lausunto työsuhteen alkuvaiheessa. Hygieniaosaaminen tulee osoittaa. Edellytämme valittavalta henkilöltä tartuntatautilain 48 pykälän mukaista rokotussuojaa ja rekisteröitymistä Valviran Suosikki- tai Terhikki- ammattihenkilörekisteriin. Toivomme myös, että sinulla on käytössäsi henkilökohtainen sote-ammattikortti.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Kristian Ahjoniemi, puh. 040 304 7018 (Hyvinkää 6). Hakuaika on 6.10. - 27.10.2021 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Haastattelut tulemme pitämään 1. - 2.11.

Eteva kuntayhtymä on yksi Suomen suurimmista vammaisalan osaamiskeskuksista. Meitä etevalaisia on noin 1 300, ja liikevaihtomme on lähes 80 miljoonaa euroa. Etevan palveluissa tuotamme laadukkaita palveluja, toimimme vastuullisena suunnannäyttäjänä sekä teemme merkityksellistä ja tärkeää työtä, yhdessä. Toimintamme ja johtamisemme pohjana ovat Etevan arvot rohkeus, luottamus ja arvostus. Toimipisteemme sijaitsevat Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakuntien alueella.

ASIASANAT: sosionomi, sairaanhoitaja

WWW-osoite: http://www.eteva.fi
Yhteystiedot: palvelupäällikkö Kristian Ahjoniemi, puh. 040 304 7018 (Hyvinkää 6)
Työpaikan osoite: 05810 HYVINKÄÄ
Palkkaus: kunta-alan sopimusten mukainen
Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 27.10.2021 klo 15:00
Jätä hakemus: Hakuaika on 6.10. - 27.10.2021 kello 15.00. Sähköisen hakulomakkeen pääset täyttämään oheisesta linkistä. Haastattelut tulemme pitämään 1. - 2.11.
Ilmoitus jätetty: 06.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10992021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Vastaava ohjaaja

Hyvinkää
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti