Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Vastuullisuusasiantuntija

Mandatum on rahan ja hengen erikoisosaamisen yhdistävä merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen. Mandatum tarjoaa palveluita yritysasiakkaille, henkilöasiakkaille sekä institutionaalisille ja varainhoitoasiakkaille. Mandatumin liiketoiminnan menestyksen keskiössä ovat osaava henkilöstö, vahva brändi ja onnistuminen sijoitustoiminnassa.

Vastuullisuus on integroitu osaksi liiketoimintaamme ja se näkyy kaikkien mandatumlaisten työssä. Pohjana Mandatum-konsernin yritysvastuulle toimii kolme periaatetta: vastuullinen sijoittaminen, taloudellisen turvan ja hyvän työelämän edistäminen sekä vastuullisuus Mandatumin omassa toiminnassa.

Sinun roolisi

Tässä tehtävässä olet osa Viestintä, brändi ja vastuullisuus -yksikköämme. Toimenkuvaasi kuuluu vastuullisuusraportointia ja erilaisten analyysien tekoa, vastuullisuustavoitteiden mittarointia ja seurantaa sekä erilaisten projektien koordinointia. Olet mukana huolehtimassa siitä, että konsernin vastuullisuusprosessit ja –tekeminen kehittyvät linjassa niin liiketoimintatavoitteisiimme kuin regulaation vaatimuksiinkin nähden.

Onnistumisen edellytykset

Odotamme sinulta kokonaisvaltaista ymmärrystä vastuullisuustyöstä sekä kokemusta tehtävistä vastuullisuusraportoinnin parissa. Ymmärrät liiketoimintaa ja näet vastuullisuuden lainalaisuudet sekä mahdollisuudet. Sinulle ovat tuttuja vastuullisuuden eri viitekehykset kuten CSRD, ESRS, EU-taksonomia, ja UNGC. Osaat hahmottaa isot kokonaisuudet, mutta kiinnität huomioita myös yksityiskohtiin, etkä kaihda dataa ja analytiikkaa. Pidät projektit aikataulussa ja asian ytimessä. Finanssialan tunteminen katsotaan eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja, ja kykenet kommunikoimaan sujuvasti liiketoiminnan eri alueiden asiantuntijoiden ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja huolellinen, ja pärjäät nopeatahtisessakin työrytmissä.

Tehtävässä menestyminen vaatii lisäksi:

  • 1–3 vuoden kokemusta vastuullisuustyöstä ja tehtävistä vastuullisuusraportoinnin parissa
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaista suomen ja englannin kielentaitoa

Sinulle tarjoamme

  • Tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu kahtena vuonna peräkkäin Suomen parhaaksi työpaikaksi (2020 ja 2021) Great Place to Work -tutkimuksen suurten organisaatioiden sarjassa. Vuonna 2022–2024 Mandatum ansaitsi Siqni-henkilöstökyselyyn perustuvan Future Workplaces -sertifikaatin tutkitusti kovatasoisesta työntekijäkokemuksesta.
  • Työtäsi ja kehittymistäsi tuemme huolellisella perehdytyksellä ja jatkuvalla osaamisen kehittämisellä. Tukenasi on valmentava esihenkilö sekä positiivinen ja motivoitunut tiimi, jossa on kiva työskennellä.
  • Työtilat moderneissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla ja joustavan hybridityömallin.
  • Saat palkan päälle lounas-, liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuriedun Epassissa, pysäköintimahdollisuuden tai työsuhdematkalipun, laajennetun työterveyshuollon ja terveysvakuutuksen sekä mahdollisuuden hankkia työsuhdepyörän. Tarjoamme myös joogaa ja kuntosalin toimistolla, sekä henkilöstöhinnat Mandatumin omista tuotteista ja palveluista.

Lisätietoja ja hakeminen

Tehtävä on noin 1,5 vuoden määräaikaisuus ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävään täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään sunnuntaina 2.6.2024. Liitä mukaan vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveen kera.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Sustainability Anna Aulakoski, puh. +358 50 301 9293 tiistaina 21.5.2024 klo 14–15 ja tiistaina 28.5.2024 klo 11–12.

Tutustu tyypillisen rekrytointiprosessimme vaiheisiin urasivuiltamme.

Arvostamme ja edistämme monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia henkilöitä. 

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatum.fi.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti